Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia Samosia lecz nie sama

Mój mężczyzna "żartuje sobie" tylko dlaczego

Polecane posty

mnie nie smiesza te zarty? Ogolnie to bardzo dobry czlowiek, daje mi w zyciu bardzo duzo, ja jemu tez, jestesmy razem 2 lata uzupelniamy sie wspieramy ale moj mezczyzna pozwala sobie na coraz smielsze teksty, podam przyklad: "kobieto przynies piwo i do pały" "kobieto obiad piwo i lodzik" no a ostatnio w lozku powiedzial do mnie z usmiechem "Ty zboczona suko". On twierdzi ze to sa zarty, no moze i tak ale powiedzcie czy jak sie mezczyznie pozwoli na takie zarty to to moze prowadzic do czegos zlego? zacznie mnie nie szanowac? powiedzialam mu ze mi to przeszkadza a on sie wkurzyl, ze o co mi chodzi ze przesadzam ze to zarty ze mnie bardzo kocha.

po 1 tego rodzaju teksty zartami nie sa tlyko brakiem szacunku na domiar zlego Twoj facet nie liczy sie z Towimi uczuciami nie potrafi przeprosic kiedy sprawia ci to przykrosc i jeszcze nie widzi w tym co robi nic zlego nie ma szacunku nie ma zwiazku

tego rodzaju "żarty" to sposób na obniżenie wartości drugiego człowieka - dzięki temu on czuje się "lepszy" musi być wyjątkowym skurwy.synem, ale takich przecież wybieracie

Gość dgtserter
bryza, dlaczego robisz sobie takie dziwne brwi? nie mozesz zrobić ich bardziej łukowatych, tylko takie półkola?

Matrona 2w dupe szczerze tez nie wiem skad kobiety na kafe biora facetow Czytajac kafe mozna sie zastrzelic a to jakis zdradza to jakis chce striptiz na wieczor kawalerski inny znowu wiecznie z kolegami przesiaduje nastepny krytykuje swoja kobiete itd itd :(:( ale z 2 strony gdyby kobiety z kafe mialy porzandych fajnych facetow to nie pisalyby na forum

Gość 353534534
"Ty zboczona suko" dla mnie nie jest obraźliwe, poprzednie teksty by mnie wkurzały to i tak dobrze, że sobie nie "żartuje" z tego np. że masz wielką dupę, mój ex tak robił :O

gdyby wybierały porządnych to by się im nudziło, a tak coś się dzieje w związku, to da po mordzie, to zwyzywa i szafa gra

Zosia pewnie że żarty, przymnie też nieraz klekają i mówią że już nigdy się nie będą ze mną zadawać a i tak po tygodniu domnie wracają i ja się nie obrażam

Matrona 2w dupe e tam czesc to pewnie prowo ale i duza czesc to niestety prawda a jeszcze jadna z druga nie odejdzie bo ona tak go kocha i on w sumie to dobry jest

"nie odejdzie bo ona tak go kocha i on w sumie to dobry jest" bo ją ostro ZAPIĄŁ i się zakochała miłość od pierwszego wsadzenia

Gość moskala
jak możesz pisać ze w sumie twój facet jest dobry i cie kocha skro nie ma do ciebie szacunku i traktuje za przeproszeniem jak szmatę? pozwalaj na to dalej to zobaczysz jaki jeszcze może być dobry i kochający

powiedzial ze jak mnie wkurzyla ta zboczona suka to juz tak wiecej nie bedzie mowil ale byl wtedy w stanie ekstazy a on troche taki zboczony jest ale poczulam sie troche ponizona No a z tym piwem i "na kolana do paly" to mnie wkurwia niemilosiernie. To jest np w takim kontekscie: "mecz Ci sie zaczyna za pol godzinki kitek" "no no kobieto dobrze ze mi przypomnialas, ogolnie teraz bede ogladal nogi na stol i bedziesz mi tylko piwo donosila"

no fakt zboczona to ja jestem i z natury wyluzowana ale chyba to zaszlo za daleko..

autorko masz chyba nieźle nasrane że z nim jesteś to chyba prowokacja, mam nadzieję normalnie szok

Gość jestem tego zdania............
niestety ale to wszystko wina dzisiejszych kobiet.To wy zgadzacie się na takie traktowanie i szmacenie.Gdzie wasz szacunek dla samej siebie.Pokażcie tym zas***nym facetom gdzie ich miejsce. Wszystko sie w tym swiecie powaliło Zacznijcie się szanować !w tym tkwi sedno sprawy.Facet nigdy..przenigdy nie może poczuć przewagi nad wami

Gość żona przesiąknięta dymem
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość NorO
On Cię tak traktuje dlatego że swoim zachowaniem mu na to pozwoliłś.Trzeba się szanować a nie być szmatą.A tak w ogóle to jaki wy posiadacie status społeczny.Takie zachoanie jest charakterystyczne raczej dla ludzi o niskim statusie.

Noro oboje mamy wyzsze wyksztalcenie po dziennych i wysoki status spoleczny. Na bieżąco zareagowalam ale chcialam Was zapytac czy moze przesadzam widze ze jednak nie:)