Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menszczyzna:)

Moda czy "puszczalstwo"?

Polecane posty

Gość kazikossss
Wiecie mam taką ciotkę,która właśnie takla była-2 dzieci w zakładzie,1 w domu dziecka,a jedna w wieku 15,16 lat już dzieciata-ale kontaktu nie utrzymuję z nimi...

Gość julka kulka
to facet zawsze sie prosi z roznymi skutkami....ode mnie byle kto by nie dostal.....ja jestem ztych staroswieckich kobiet....TYLKO Z MILOSCI

Gość kazikossss
no niby sex to dowód miłości to te spod latarni i zapijanych imprez szybko się zakochują:D

Gość unikatowy egzemplarz
Kolezanka zapytala mnie dlaczego jak mezczyzna sypia z wieloma kobietami uwazany jest za bohatera kogos kogo mozna podziwiac, a jak kobieta sypia z kilkoma facetami uwazana jest za dziwkę... odpowiedzialem: Gdy jeden klucz otwiera wszystkie zamki jest dobrym kluczem a jednka gdy zamek da sie otworzyc kilkoma kluczami jest do dupy

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Kobietami??????????????? A czy one same to robią??? Czyba z kobietami imężczyznami?

Gość mendaaaaaaaa:D
w tych czasach ci normalni są uważani za tych nienormalnych-paradoks:

Gość julka kulka
to afceci roznosza wenery i hify.dupia wszystko jak leci....jak tu zaufac facetowi jak sie nie rpzyzna ze dupil wiekszosc. Dla mnie facet to dopiero najgorsza dziwka bo daje za darmo a i doplaca do tego

Co do tego że Polki nie nadają sie na żony, to nie mam nawet cienia wątpliwości. W takim razie, jakiej narodowości kobiety są normalne?

tematem nie jest prostytucja chyba-tematem raczej są dupodajki z imprez

unikatowy egzemplarz Głupia odpowiedź, obojętnie co ktoś myśli, my kobiety zawsze będziemy tymi najgorszymi.Nawet w krajach arabskich, kobieta się nie może puścić bo ją mogą kamieniować,ale faceci robią to na prawo i lewo i nikt ich za to nie karze.

szukaj z porządnych krajów gdzie są zasady... xD

NO OCZYWIŚCIE ...KOBIETY DODAM NIE WSZYSTKIE, ALE CZASY SKŁANIAJA DO TEGO ABY NAPISAC......POLKI DAJA NA LEWO I PRAWO..............kto ma dobrze w związku - ok.....o ile wytrzyma........ale sa kobiety które sa wolne i co im zalezy dawać tu i tam...........kazdy jest kowalem swojego losu.......TYLKO SZKODA TAKIE WYBRYKI WPISYWAC W SWÓJ ZYCIORYS.........

I opinia za taka idzie np taka blond 16stka(z porządnego domu)poleciała na 3 baty-3po3:D opinia idzie....3po3 taka ksywka

Gość Wojtek'...9
Tak Polki na żony się raczej nie nadają z tego co zauważam.Do imprez co powiem tak-dają i dawać będą,czują się potem niby lepsze,ze są ok,jakieś niedowartościowane-tylko kiepski sposób sobie znajdują na "polepszenie"

Gość ale to pitolenieeee
odpowiedzialem: Gdy jeden klucz otwiera wszystkie zamki jest dobrym kluczem a jednka gdy zamek da sie otworzyc kilkoma kluczami jest do d**y hehe ile będziecie jeszcze to powtarzać? ktoś wymyślił jakieś głupie powiedzenie, a wy traktujecie to jak jakąś największą życiową mądrość, te porównanie jest kompletnie nieadekwatne, szukajcie dalej 🖐️

Gość julka kulka
przepraszam ja jestem wolna od 5 lat i od 5 lat zyje w celibacie....jakos wytrzymuje ba! ja juz sie rpzyzwyczailam do braku sexu!!! ile mialam okazji by sie z kims przespac ale tak nie umiem i kropka.....

Gość julka kulka
i neich zaden mi nie podaje argumentu typu : bo pewnie jestes paskudna......zdziwilibyscie jakie mam powodzenie:) Nie mniej jednak wole sie szanowac

Gość zolinkaaa
no tak facet co daje chuja a pawo i lewo to jest zdobywca, bohter a kobieta byla by okrzyknieta kurwa. gdzie rownouprawnienie?

''przepraszam ja jestem wolna od 5 lat i od 5 lat zyje w celibacie....jakos wytrzymuje ba'' Przestań pisać bzdury bo i tak nikt ci nie uwierzy. Nie ma wolnych kobiet które nie chodza do łóżka z kolegami, znajomymi i obcymi facetami. Każda singielka się puszcza, tak samo jak każda kobieta zdradza.

Gość Wojtek'...9
Dawać d..y-miłość tak?yyyy Wiedzieć,że masz kogoś do kogo możesz przyjść ,przytulic się,wyżalić...Wiedzieć,ze masz kogoś,kto coś czuje do ciebie,co bezie przy tobie gdy będzie źle..to jest miłość-parę przykładów. TA MIŁOŚĆ ma znaczenie a nie dupodajstwo.Ja np leje na tą Waszą modę imprezową dal mnie takie osoby są ...... no :D Iść na imprezę,pochlać,po ćpać i dać się wydymać żeby koleżankom opowiedzieć żal...

na szczęście nie mieszkam w PL i przerzuciłem się na Czeszki - one szanują się i swoje ciało, nie to co polskie szmaty :)

Gość kryzysowa_narzeczona
Swiat schodzi na dno, nie ma co ukrywac. Najgorsze sa wlasnie malolaty, dupa na wierzchu, cycki na wierzchu i mysli ze jest super. Jak sie nie ma czym zaimponowac to dobre i to. Mieszkam w malym miescie i to co oststnio widze to patologia. Ja w wieku 17-18 lat na impreze chodzilam w koszulce i dzinsach a teraz??? Szkoda gadac :O ostatnio kumpel mi opowiadal ze jego kolega dorwal taka 18-stke. Nie mieli gumki to ona mu loda zrobila. A co tam... nie wazne ze ledwo poznany koles, ze lal pewnie nie raz i mu sie niezle zakisil dziabag :O okropienstwo....

Kameach ale piszesz to poważnie, że kobiety z Czech są wartościowe? Ja słyszałem znowu podobne opinie co o Polkach, ale nie miałem nigdy z nimi kontaktu.

Gość myonenn
Posłuchajcie(dla niektórych) Słoń,Gadna,Peja-Ssij go...

Gość myonenn
" A Wnętrze Twojej brudnej rury jest jak ścierny papier"

Gość a może też
a autor tego tematu to co w barowych kuluarach żony chce szukać?:O Kto z kim przestaje ...:P

Gość mrożona kawa
są kobiety które się szanują ale fakt, że małolaty są najgorsze. w gimnazjum włosy farbują i malują się. za moich czasów nie do przyjęcia (rocznik1982)

miła jak zawsze... na tym zdjeciu to jesteś ty ? Zajebiaszcze pończoszki masz :D :D :D u mnie takie foty nie do przyjęcia :o