Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica123321

zawartosc kosmetyczki

Polecane posty

Gość kochanica123321

co każda kobieta powinna mieć w kosmetyczce ?

Gość oooolaaaaaaa
blyszczyk, fluid, puder, róz, pedzel do pudru i rozu, czarna kredke, dobry tusz, korektor, cienie neutralne i mocne, pesete, hmm...... plyn do demakijazu

Gość kissa missa
tusz do rzęs porządny krem nawilzający z filtrem minimum 20 ;) do tego dorzucam pomadkę ochronną do ust ;)

Gość ale do jakiej
do kosmetyczki dnia codziennego w torebce czy w domu? do torebki mam : krem nivea, krem z wysokim filtrem, pomadka ochronna, lusterko, penseta, pilniczek, mini zel do mycia ciala, tampony, krople do oczów,odżywka do rzęs, gumy do żucia, usb ii.. matko ja to wszystko tacham ze sobą codziennie,ale i tak nie ma tego dużo

to nie jestem kobietą noszę filtry +50 i kabel usb, pamięć do aparatu błyszczyk

Gość ghjkllmn
na codzień do pracy nosze mala kosmetyczke a w niej: podkład cień tusz róż gaczka do podkladu błyszczyk

Gość Pattri
A w mojej znajdzie sie przede wszystkim podklad, puder sypku z pedzlem, kredka czarna do oczu, kredka brazowa do brwi, tusz do rzes, blyszczyk, pomadka, krem nawilzajacy, pęseta, pilniczek i obcinaczki :) dodatkowo nosze jescze perfum wiadomo i grzebien do wlosow :):)

Gość Pattri
a no i oczywiscie korektor i male lustereczko :) heh

w mojej kosmetyczce...podklad,puder, roz, kredka do brwi, eyeliner, tusz do rzes, bronzer, pędzle.. to sa kosmetyki "no codzien" jest tego wszystkiego duzo wiecej,ale to juz uzywam na wyjscia wieczorowe;) a w kosmetyczce w torebce nosze blyszczyk ;)

Gość w mojej.............
w kosmetyczce w domu mam tusz do rzęs, puder matujący, bronzer, kredkę czarną do oczu i balsam do ust. Do pracy zabieram tylko balsam do ust, chusteczki matujące i lusterko:) a... i chusteczki odświeżające i żel antybakteryjny:)

HMM MOJA KOSMETYCZKA; -błyszczyk -pomadka ochronna -cienie do powiek -tusz do rzęs -kredka do oczu -perfumy -szczotka do włosów -lusterko -fluid -krem z filtrem (taki mały z sorai) -mgiełka do twarzy -husteczki -chusteczki do demakijażu -pilnik do paznokci -pęseta lakier i zmywacz do paznokci balsamy do ciała

Gość a więc taaak
błyszczyk chusteczki obcinasz do paznokci tusz do rzęs lusterko grzebień gumka do włosów wykałaczki jakieś tabletki przeciwbólowe no i to wszystko!!

Gość a więc taaak
a i jeszcze antyperspirant w kulce oraz perfumy;)

Gość a więc taaak
i mam na myśli tę kosmetyczkę,która noszę na codzień w torebce;)A te komsetyki,ktore mam w domu w łazience to ich nie wymieniam bo na codzien nie taszczę się z nimi nw torebce:P

Ojej, ale Wy macie dziewczyny strasznie dużo rzeczy w tych waszych kosmetyczkach ;)) Ale generalnie chyba macie rację bo nigdy nie wiadomo co może się przydać ;) Ja nosze na co dzień tylko lustereczko, podkład, błyszczyk albo balsam i ewentualnie szminkę ;) Nic innego nie nosze codziennie... Poza tym w torebce chyba to wszystko by mi się nie zmieściło :P

Gość Curly_Hair
To zależy od kobiety, ja np. nie obędę się bez korektora pod oczy i tuszu do rzęs, ale wiadomo, że stosuję więcej kosmetyków do makijażu. I w moim przypadku nie wyobrażam sobie mojej kosmetyczki bez bazy pod cienie do powiek Artdeco - używam jej od wielu lat.

W mojej kosmetyczce zawsze mam bibułki matujące, puder matujący, pomadkę ochronną, błyszczyk, korektor, kredkę do oczu, mini perfumy, cienie w naturalnym odcieniu to chyba tyle, a może o czymś zapomnialam ;)

Gość Velvet_rose
Moja kosmetyczka to moje niezbędne minimum, a więc mam w niej: Podkład i puder - Artdeco Korektor _Essence Wazelinę kosmetyczną Krem do rąk garnier Tusz do rzęs max factor Błyszczyk Hydra Booster Artdeco Róż do policzków Bell Oczywiście to nie wszystkie moje kosmetyki, ale te najważniejsze.

Gość marysia44
A czego tam nie ma! Ja muszę mieć odżywkę do rzęs, mam z tym duży problem. Kosmetyki najczęściej kupuję na https://kontigo.com.pl/akcesoria.html bo mają niskie ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie.