Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia1989

Spotkania poprzez portale internetowe

Polecane posty

Gość Mia1989

Co o nich sądzicie ? Byliście kiedyś na takim? Ja poznałam jakieś 9 miesięcy temu chłopaka na fotce. Zaczęliśmy pisać na gadu, potrafiliśmy nawet 5 godzin bez przerwy pisać. Później go znalazłam na nk, miał moją koleżankę z roku w znajomych. Powiedziała mi, że jest przystojny i w porządku i że ma dziwny styl ubierania(rurki), ale może to zmienię. Z jakieś 2 miesiące temu dałam mu mój numer komórki, piszemy ze sobą praktycznie cały dzień i chyba w końcu odważę się żeby sie z nim spotkać, bo prosi mnie o to już od pół roku. Ale się strasznie stresuje. O czym rozmawiać...przecież wszystko prawie o sobie wiemy... Jak długo trwa takie pierwsze spotkanie? Może brałyście w takim udział? Jak się zaczeła wasza rozmowa?

Gość zatankowana
jestem z facetem z fotki ,i to juz dlugo heehe,spotkaj sie nic nie tracisz a mozesz zyskac

Gość Mia1989
A jak zaczeliście rozmawiać:D? Po jakim czasie pisania sie spotkaliście:)?

Gość nickonicko2010
ja spotykam znajomych poznanych na portalach społecznościowych i na czacie,do tej pory zawiodłem sie tylko raz bo dziewczyna okazała sie niesympatyczna:)w pozostałych przypadkach było ok ... http://www.tnij.org/nokautkosmetyki

Gość zatankowana
oj my sie zobaczylismy w realu po 4 miechach ale to tylko dlatego ze ja bylam w innym kraju wtedy,potem wrocilam ,ale tez gadalismy codziennie :)najpierw to sie przytulilismy a potem normmalnie gadalismy ,ale z takim dreszczykiem he;)

Strasznie sie stresuje, że nie będziemy mieć tematów do rozmów, albo ja sie odrazu rumienić zaczne, bo tak też mam;)

Gość zatankowana
rumience sa bardzo mile dla facetow akurat.:)jak to nie mam tematow,jesli gadacie codziennie i duzo to taka samo jest w realu,tylko przez pierwsze 10 min maly stresik a potem mija wszystko:)

Mam nadzieję, że tak będzie:) Pierwszy raz będe na takim spotkaniu z kimś kogo nigdy wcześniej nie widziałam, a on jeszcze z innego miasta niestety. Ale napisze do niego dzisiaj w jaki dzien by mu pasowało;) Pewnie sie ucieszy, że w końcu sie zebrałam, a jeszczez chce go wykorzystać we wrzesniu, żeby był moja osoba tow. na wesele także musze sie pospieszyć z tym spotkaniem;)

Hehe, bo dokładnie tak mi powiedziała, jak powiedziałam, że chce zeby był moja osobą tow. na wesele to powiedziała, żebym wcześniej zwróciła uwage żeby w rurkach nie przyszedl ;)

Gość doswiadczonyyyyyyyyyyyyyy
witam, jest to WIELKI problem, gadasz z kims na necie pare miesiecy a potem spotykasz go w realu wiecie o sobie wszystko, nie ma o czym gadac i jest albo cisza albo rozmowy o pogodzie albo powtrarzanie tego co sie wie, a to bez sensu, bo wtedy na spotkaniu na zywo nic sie nie odkrywa na nowo w tej osobie, oprocz stylu bycia, i mamy rozczarowanie, ze "nie bylo tak fajnie" jak poznajesz kogos na imprezie a potem sie umawiacie to nie znacie wiele o soebie i mozecie luzno od poczatku sie poznawac a tutaj jak gadacie z kims na necie to znacie go na wylot juz nie mowiac o tym, ze na necie gada sie duzo wolniej, 5 godzin na necie to jak 30 minut na zywo

Właśnie i tego się boję, to będzie taka rozmowa o niczym w sumie... Właśnie mi napisał, żeby sie streszczała z data tego spotkania(bo obiecałam mu, że to nastąpi w najbliższym czasie) bo on chce ze mna nad morze jeszcze na wekeend jechać. On ze mną pisze tak jakby dokładnie wiedział jaka jestem, a przeciez nie da sie poznac człowieka przez internet i może jego wyobrażenie o mnie sie bardzo różni od tego jaka jestem... Ale nie przekonam sie jesli sie nie spotkamy...eh pisze mu kiedy by mu pasowało w tym tygodniu:)