Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko lol

zabawiłam sie nim a teraz mi głupio...

Polecane posty

Gość koko lol

chodzi o to ze poznałam na necie chłopaka. Zachciało sie mi nim zabawić, Sciemniłam że służbowo jade dziś do jego miasta i nie wiem jak z tego wybrnąć bo niby sie umówiliśmy na dziś... nie chcce żeby czuł sie mocno urażony... co napisac żeby wybrnąć z tego...

Gość napisz wiecej o tymmmm
napisz ze odwołali wyjazd......i moze w innym terminie podjedziesz ale na drugi raz nie baw się w ten sposób, co bedzie jesli ktos zabawai sie z Tobą w taki sma sposób?

Gość koko lol
nikt nie był w podobnej sytuacji.... kurde naprawde polubiłam tego chłopaka... teraz nie wiem co robić.. wyjde na totalną kretynke... a to miała byc tylko głupia zabawa

Gość koko lol
o rany to dość dziwana znajomośc i wiem ze jak ją opisze to mnie tu zjedziecie zupełnie dlatego jej nie opisze. Tofu---> czy ja cie obrazam że mnie wyzywasz od kretynek?

sorrki -ale nie powinnas bawic sie w ten sposob.Mam nadzieje ,ze wzielas z tego jakas lekcje

Gość koko lol
oj tak, strasznie mi głupio wobec niego bo to fajny chlopak a zabawic sie chciałam bo dał głupie ogloszenie do net... to miał być sposób na ukaranie... a okazało sie troche inaczej... eh no zycie uczy ze nie ma co oceniac ludzi po pierwszym poście w net...

Gość leeeeeeeee
a jaki masz problem w napisaniu mu prawdy? cokolwiek napiszesz on poczuje sie urażony bo sie nie spoktacie i już :)

Gość koko lol
właściwie nie wiem dlaczego nie chce mu napisać...bo wyjdzie że od poczatku to była jedna wielka mistifikacja...

Gość koko lol
nikt mi nie doradzi jak to zalatwic jak najdelikatniej....? :(