Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nick_i_Ta

Dokąd w góry na wakacje w sierpniu???

Polecane posty

Hej, macie jakieś swoje ulubione miejsca? Chcę pojechać z narzeczonym na tydzien w góry, odpada Karpacz i Zakopane, bo już tam byliśmy. Może macie jakieś ulubione pensjonaty? Podzielcie się opiniami bo mam problem :)

Gość nickonicko2010
może Bieszczady?:)z tym że to nie jest oferta dla osób lubiących kipiące życiem kurorty,Bieszczady są kameralne:) ... http://www.tnij.org/nokautkosmetyki

Gość koko lol
polecam szczawnice. Śliczne widoki, mnóstwo ścieżek do chodzenia, niedaleko na slowacje, tanie noclegi, jedzonko tez niedrogie, nie ma tłoku, przemili ludze, polecam

Gość matacz..
ja polecam Polanice zdrój bede tam juz 4 raz , zakopane , krynica górska - przereklamowane i to znacznie !! Tam mi sie podoba , wszedzie blisko , jest co zwiedzac , proponuje pensjonaty - wille na wzgórzu ! wszedzie blisko np wiila azallia i inne na wzgórzu na ulicy rózanej

W Polanicy byłam i nawet pamiętam ulicę Różaną :) Byłam wtedy w "Ekierce", nie wiem czy jeszcze istnieje :) Nie podobają mi się zapełnione ludzmi kurorty, chcielibyśmy odpocząc, pochodzić po górach zamiast po jakims zatłoczonym deptaku :)

Gość koko lol
więc idealna bedzie szczawnica :)

Gość matacz..
bigdy w polanicy nie bylo tłoku - ale byc moze ja tak trafiałem polanice potraktowac nalezy jako miejsce docelowe , a z tamtad wypady na góry sowie , pragę , zamek książ , wambierzyce czy gdziekolwiek na co ma sie ochote , ale co kto lubi ...

no to Gorce, Beskidy, spanie w schroniskach w sezonie wakacji szkolnych wszędzie jest dużo ludzi

Gość koko lol
ja byłam na spływie 3lata temu i koszt był 20zl.. teraz nie mam pojęcia...

Gość conis
Ja mam bardzo dobre wspomnienia ze Szczawnicy, jak byłam mała wyjeżdżałam tam z rodziną pod namioty, uwielbiam tamtejsze lody na wagę i potoczek - grajcarek :) Jak przeglądałam ostatnio National Geographic to znalazłam tam informacje na temat dorady turystycznego ideatur.pl >Całkiem niezła sprawa, bo można tam sprawdzić aktualne informacje na temat wybranego miejsca i zaplanować sobie podróż. Przydatne narzędzie dla tych, którzy nie lubią przepłacać biurom podróży za organizowanie wycieczek. :)