Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalona laskaa

Moi rodzice sa beznadziejni

Polecane posty

Gość opalona laskaa

Sa wakacje, a rodzice burzą się kiedy gdzieś wychodze, w tym roku koncze 18 lat i bede w koncu mogla wychodzic kiedy i gdzie chce!!!

bedziesz tylko pełnoletnia, ale nie samodzielna......... może rodzice mają powody, żeby Ci nie ufać........

Gość póki jestes na ich utrzymaniu
i tak musisz sie im podporzadkowac, niezalenie od wieku. Mozesz najwyzej kulturalnie negocjowac.

dopoki mieszkasz z rodzicami, jestes na ich utrzymaniu to maja prawo ingerowac w to, co robisz - skoro chcesz takiwej niezaleznosci zacznij sie utrzymywac

Gość opalona laskaa
I tak wychodze zawsze, tylko wkurza mnie to ze jak im o tym mowie to zaraz jest: 'ooo jezuu' 'przestan' 'gdzie?'... zawsez tak gderają na początku... a wiedza ze i tak wyjde.

Gość lelelelelelelelelelehhhh
skończysz 18 lat zajdziesz w ciąże i tyle będzie ... a wtedy mamusia tatuś są najlepsi pod słońcem!!!

Gość opalona laskaa
mysle ze sie nie skonczy hehe ale przynajmniej bede miala dla nich jakis argument- ze jestem juz pelnoletnia. Ja tez predko nie wracam, zaZwyczaj okolo 4 rano,czasem pozniej.

Gość adi_P
no i co z tego ze skonczyć 18 lat jak jestes na utrzymaniu rodziców pusta głowo

Gość opalona laskaa
o 4 rano zazwyczaj koncza sie imprezy , wiec nie widze tu nic ponizajacego, bo masa ludzi wraca z klubow o tej godzinie.

opalona laskaa Sa wakacje , a rodzice burzą się kiedy gdzieś wychodze, w tym roku koncze 18 lat i bede w koncu mogla wychodzic kiedy i gdzie chce!!! ------ buahahahahah tak Ci się tylko zdaje. mieszkasz u nich? żywią Cię? ubierają? więc odkurzacz, żelazko w dłoń, jak skończysz to do garów. a wieczorem zamiast na ławkę pizdą świecić morda w książkę. :D

Gość Lidiaaa
Ty jesteś beznadziejna

Gość opalona laskaa
Co wy wiecie o prawdziwym zyciu eh zaluje ze tu napisalam

Gość opalona laskaa
tak mi się wydaje, bo siedzicie tu dniami i nocami i jezdzcie po kazdym, nic wam się nigdy nie podoba a potem myslicie, ze jestescie wielkimi psychologami, a wasze dobre rady to se mozna o kant dupy potłuc ( nie mowie o wszystkich) Wasz plan dnia wyglada pewnie tak: rano- kafeteria, potem sniadanie zapewne tez przed kompem, sprzatanie, gotowanie, potem dla relaksu znowu kafeteria, a wieczorem jestescie tak zmeczeni waleniem palcow o klawiature i zmeczonymi od monitora oczami ze idziecie spac.

Gość Elmo.
ja mam 16 i też wysłuchuje, że się plątam ale od tego mam wakacje zdarzyło mi się wracać o 5, 6 rano ale już tak nie ma. Nie ma z kim,.

Gość superExtra
a nie lepiej, skoro uwazasz sie za dorosla osobe, porozmawiac powaznie z rodzicami, ustalic pewnie rzeczy i podejsc do tego dojrzale? pokaz troche odpowiedzialnosci, jak mowisz ze wrocisz o tej 4, to wracaj etc. jak pokazesz ze mozna ci zaufac, to zmienia troche nastawienie. a ze beda sie nadal martwic, no beda, taka rola rodzica. ale da sie z nimi dogadac... http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

jak zaczniesz zarabiac na siebie to mozesz zaczac z nimi polemizowac, bo to jest dopiero dobry argument a nie kawałek plastiku tzw, dowód. niewiarygodne jest to, że uważasz ze 18 urodziny zmienią nagle nastawienie twoich rodziców do ciebie.