Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamojapropozycja

MAM TAKĄ OFERTĘ I NIE WIEM CZY ISC..?

Polecane posty

Gość takamojapropozycja

Dałam ogłoszenie o pracę, chce dorobic, jakaś praca dorywcza.. odezwał się do mnie pewien mężczyna, który szuka asysttentki. Napisał do mnie, wyslałam swoje zdjęcie, CV, dziś do mnie dzwonił, facet brzmiał poważnie, chce się spotkac w kawiarni w mieście, moja praca to towarzyszenie w kolacjach i spotkaniach biznesowych, mam się ładnie uśmiechac etc, kwota to 200 zł za taki dzień, czy wieczór. 1 albo 2 razy w tygodniu . Chodziło mu o znalezienie reprezentatywnej osoby. Mma jechac dziś o 17 aby pogadac o wszystkim, myslicie, ze warto?

Gość niebieskooooka dziewczyna
prowo 🖐️

sama sobie odpwoiedz na to pytanie. mnie sie wydaje że szuka asysystentki na wieczory we dwoje:D kochana jak nic chodzi o ruchanie rob jak chcesz

Gość takamojapropozycja
Cze,mu tak uważacie, ja mu własnie napisałam, ze mam nadzieję, ze nie dotyczy to sexu, bo ja sponsora nie szukam i nie sypiam za pieniądze.

Szukam nowej pracy i sama mialam kilka takich propozycji. Mysle ze bedziesz miala duzo szczescia jesli skonczy sie na kolacji we dwoje, bo u mnie tez niby niewinnie sie zaczynalo, po czym sie okazywalo ze kazdy z pracodawcow (potencjalnych) mial na mysli cos wiecej. Jeden tez niby szukal sekretarki / asystentki / prawej reki, a kiedy sie dowiedzial ze mam faceta, zbluzgal mnie :o

Gość takamojapropozycja
no właśnie dlatego pytam tu was, no ale kto to może wiedziec, ja mam 19 lat.

Gość jawiemczymtopachnie
na 99 % chodzi o cos wiecej. W internecie pelno takich 'niewinnych' ogloszen. Gdybys jednak poszła, to napisz jak było :)

Gość takamojapropozycja
napisałam czy szuka asystetnki, czy Pani, dla której chciałby Byc sponsorem. Na co dostałam odpowiedz " 2 w jednym" zatem podziękowałam, a już się cieszylam :O

Gość a co Ty sobą reprezentujesz
w wieku 19 lat:O młoda niewykształcona więc chodzi tylko o jedno gość chce cię do burdelu wciągnąć wiesz jak masz charakter kurwy to zatrudnij się

Gość takamojapropozycja
pisz co chcesz koelgo wyżej :D podziękowałam mu ;) kocham to orange, co tak cisną, bluzgają nawet jeśli nie mają powodu ;) w koncu wakacje, dzieci się nudzą :D

Gość a co Ty sobą reprezentujesz
mów mi ta dalej :D:D:D:D:D:D:D:D 👄

Gość a tak na przysżłość
na takie spotkania w sprawie pracy przy kawiarnianym stoliku lepie pójśc z kimś

Gość gość
Taką osobę szukają ludzie ale osobę która się zna na biznesie Moim zdaniem ten facet jest nie uczciwy i lepiej się nie angażuj bo może Ci coś zrobić Dziwne że za uśmiechanie dałby 200 zł Autorko na to są specjalnie szkolone osoby :) Nie bądź naiwna :)