Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość queen fiona

uczuciowosc kobiet zabijaja mezczyzni

Polecane posty

Gość queen fiona

czesto widze wpisy dlaczego kobiety sa takie czy siakie ? otoz odp jest jedna, jesli wy potraficie nas wykorzystac tylko do seksu, to czemu mialoby sie was traktowac powaznie ? takze spojrzcie co narobiliscie sami i rzuccie kamieniem

Gość zgadza się ,z wielu zwiazków
swoich i nieswoich wyniosłam obserwacje,dziewczyna=gumowa lala, bankomat,skrzyzowanie robota kuchennego z barmanką

ponieważ gardzicie facetami którzy są wrażliwi wiec nie dziwota, że tzw. "prawdziwi faceci" którzy są jak beton niszczą wasze uczucia ale takich wolicie i takich wybieracie

Gość ajajajajaj
to nie kwestia wrażliwości, ja czy z kobietą czy z mężczyzną którzy są mdli nie mogę wytrzymać. tu nie chodzi to czy jesteś dobrym chłopakiem czy bad boyem, można mieć zasady, ale jednoczesnie nie robic wrazenia zahukanego dziecka

prawda :) faceci SĄ wrażliwi, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE na swoim punkcie :o im więcej facet bredzi o swojej rzekomej wrażliwości, tym większy z niego gnojek i manipulant.

e tam pieprzenie nie od dzisiaj wiadomo że garniecie się do złych chłopców a macie w dupie tych uczuciowych i to już dotyczy wieku nastoletniego wiec o co kurwa wam chodzi - żal wam dupę ściska, że dres i kark był niedobry i nie szanował uczuć?

Gość ajajajajaj
taa i te gadki o pokrzywdzeniu przez życie, kiedy w rzeczywistości planuje sposób na dorwanie sie do twojej cipki

"taa i te gadki o pokrzywdzeniu przez życie, kiedy w rzeczywistości planuje sposób na dorwanie sie do twojej c*pki" jedno nie musi wykluczać drugiego :) mógł być pokrzywdzony ale skoro pakujecie się w jakieś chore układy to chyba wiadomo że dobrze nie będzie no tak, w takich sytuacjach myślicie cipką a nie głową

cooooooooooo???????????fuck me kobiety pojda z pierwszym lepszym gosciem jesli on potrafi ich zabajerowac+kasa, a normalny facet odmowi lasce jesli jest z kims

Gość niebieskooki-blondas nl
W sumie to skurrwiel ze mnie :(

faceci są śmieszni w tych swoich żalach 🖐️ mając ich w dupie naprawdę można sobie żyć spokojnie i szczęśliwie, a uczucia wyższe lepiej przelać na zwierzęta :)

Gość ajajajajaj
nie tylko grzeczni chłopcy są uczuciowi chodzi o to, że ci typowo grzeczni są zbyt oficjalni, przypominają mi kukły wyuczone na komendę co mają powiedzieć w danym momencie, a wątpię czy takie bezwyrazowe kobiety też was pociągają ?

Gość ajajajajaj
tak zawsze myślimy cipką, myślimy jak tu oskubać bogatych Polaków zarabiających 1500 na miesiąc, dodałabym jeszcze z tego wszystkiego, że mamy cycki :D

tak zawsze myślimy c*pką, myślimy jak tu oskubać bogatych Polaków zarabiających 1500 na miesiąc, dodałabym jeszcze z tego wszystkiego, że mamy cycki :D Nie wszystkie takie są :P

"a wątpię czy takie bezwyrazowe kobiety też was pociągają ?" jeżeli mają krągły tyłek i są w miarę ładne to tak :)

Annonim7 facetow tez to dotyczy.. wola laski ktore na pozor sa uczuciowe itp. itd pozatym nie kazda dziewczyna ugania sie za pustymi karkami a jednak zle trafia

Gość ajajajajaj
chyba ktoś musi się zapoznać z pojęciem ironii ;) no widzisz anonim, potwierdziłeś właśnie moje zdanie o facetach

"Nie wszystkie takie są" zgadza się, tylko te najładniejsze Oj, to byś się zdziwił :D

chyba ktoś musi się zapoznać z pojęciem ironii ;) Nie mogło chodzić o mnie w tym przypadku lub idziesz po bandzie :P

" Annonim7 facetow tez to dotyczy.. wola laski ktore na pozor sa uczuciowe itp. itd" nie, a kto tak powiedział? wolimy laski atrakcyjne fizycznie ale jak są też uczuciowe to wtedy bomba zazwyczaj to jest niestety rozłącznie piękne są zazwyczaj zołzowate i maja nasrane pod sufitem a kobiece i uczuciowe są niestety mało atrakcyjne :(

Gość ajajajajaj
tak wlasnie chodzilo o Ciebie ja ponoc jestem atrakcyjna, i kiedy bylam bardzo uczuciowa to dostawalam po dupie, a teraz kiedy jestem troche zolzowata jakos tego nie ma

ajajajajaj a która z tych dwóch to byłaś prawdziwa TY? i skąd się nauczyłaś bycia zołzowatą? nie męczy Cie to?

tak wlasnie chodzilo o Ciebie Ale ej, no hej, no przestań :D Nie muszę pisać wierszem przez całe życie by dowieść, iż wiem czym strofki są ;)

Gość ajajajajaj
zawsze bylam czlowiekiem, ktory wierzy w ludzi. niestety to byla naiwnosc z mojej strony, bo inni moga chciec to wykorzystac

Kobiety same w sobie zabiły uczucia i wszystko to co miały w sobie cenne.. Teraz płacą za to bardzo dużą cenę, są samotne, niechciane, muszą wysłuchiwać jakie są złe itd. Macie to co chciałyście, to teraz nie miejcie pretensji do nas facetów że wami gardzimy.

zawsze bylam czlowiekiem, ktory wierzy w ludzi. niestety to byla naiwnosc z mojej strony , bo inni moga chciec to wykorzystac lub są po prostu słabi...

z tego teledysku widac ze nie tylko Polki sa piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikne wiec po co sie starac z wami skoro Angielki ladniejsze niz Polki sa:)

Gość niestety prawda :
"faceci SĄ wrażliwi, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE na swoim punkcie im więcej facet bredzi o swojej rzekomej wrażliwości, tym większy z niego gnojek i manipulant."