Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużo

czy to dużo?

Polecane posty

Gość dużo

Mój roczny chłopiec zjadł średniego ziemniaka, jajko sadzone ( bez tłuszczu) i 3 łyżki mizerii ( z jogurtem? To dużo? Dopiero wprowadzam dorosłe posilki i nie wiem czy sie najadl

Gość najdł sie
moja 1,5 roczna wczoraj zjadła 2 paluszki rybne i nic do tego. upały są. dzieci mniej jedza :)

Gość dużo
dzieki :)

Gość moja roczna
zjada sloiczek - gotowanych nie chce zup jedynie ziemniaki z mieskiem i np kalafior do tego

Gość dużo
on tez wcześniej jadł słoiczek, ale od kiedy spróbował naszego jedzenia - nie chce słoiczków. Jest mi trochę ciężko określić czy się najada zwykłym obiadem.

Gość pytająca mamusia
w takie upały to całkiem sporo :) mój roczniak ładnie je tylko pierwsze danie, drugie idzie z oporem o ile zechce zjeść, a jak nie jest wystarczająco "wilgotne" to mogę nawet nie próbować podawać ;)

Gość jak jak
Moj roczniak je tylko zupę ok 300 ml.Ledwo to zje na 2 raty, ale w sumie je duzo. Na sniadanie owsianke z roznymi owocami ok 150 ml ( z mlekiem) 2 sniadanie np. serek z jagodami i 1/2 banana lub chłodnik z botwinki i jogurtem naturalnym, jogurt z owocami ze sloiczka obiad-gesta zupa z miesem lub zotkiem ok 250-300ml podwieczorek-mleko, owoce,kisiel, warzywa, lub kończy zupę, do tego ze 2 chrupaczki lub kilka chrupek kolacja ok 150 ml kaszy do picia lub na gesto z owocami lub kanapka z masłem i serkiem Bieluchem

to mój tyle je na obiad a nawet wiecej (2 ziemniaki średnie i jajko sadzone) a ma 8 miesięcy,ale potem dzieci to niejadki,wiec chyba ok :)