Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

czy jezeli moj mezczyzna mówi po sexie ze mna

Polecane posty

prawie za kazdym razie..ze jestem zboczona badz...ale wiecej z toba nie uprawiam sexu bo dostane przez ciebie zawału..albo mnie wykonczysz to znaczy ze jest wszytsko ok? czy nie

Gość Ja ostatnio
To raczej oznacza, że mu się podobało :)

no bo on tak zawsze gada..i juz nie wiem co myslec i ciagle marudzi ze ja mam ciagle ochote, i nigdy nie odmaiwiam

odnośnie pierwszego to znaczy że jest lepiej niż ok odnośnie twojego drugiego postu chodzi mu toto abyś czasem się z nim podroczyła przed seksem że niby nie chcesz ;)

Gość czarnasaskia
bo nareszcie znalazl sobie fajna dziewczyne swiadomoa siebie i swojej seksualnosci a wczesniej mial pewnie do czynienia z pruderyjnymi ksiezniczkami ktore tylko po bozemu....dlatego nie jest przyzwyczajony. ale dziwia mnie w sumie troche te teksty...mysle ze tak do konca nie czuje sie z tym dobrze bo gdyby naprawde mu sie podobalo to by mowil cos w rodzaju: uwielbiam jalk jestes taka napalona, ty moja nimfomanko, cos takiego no nie wiem slodkiego . z tego co on mowi wynika ze niby mu sie podoba ale chyba nie do konca...

to znaczy ,że jesteś zaje fajna i nie może nadążyć za tobą ja bym poszukała na twoim miejscu jakiegoś niewyżytego rumaka

to dobrze ze jest lepiej niz ok..zwazywszy ze to moj pierwszy facet:P

mysle ze tak do konca nie czuje sie z tym dobrze bo gdyby naprawde mu sie podobalo to by mowil cos w rodzaju: uwielbiam jalk jestes taka napalona, ty moja nimfomanko, cos takiego no nie wiem slodkiego . z tego co on mowi wynika ze niby mu sie podoba ale chyba nie do konca... on ogolnie jest troche nie okrzesany i ma problemy z mówieniem słodkich rzeczy wec zawsze wszytsko obraca w zart albo w złosliwosc mówi mi oczywiscie ze lubi jak jestem taka dzika, szalona itd zanim zaczelismy wspołzyc mówiłl ze zobaczysz jeszcze bedziesz przede mna uciekac..a teraz on ucieka przede mna i nie zawsze daje rade juz jakies poł roku wspolzyjemy wiec przede mna jeszcze duzo lekcji i treningów

ogolnie jego najbardziej podnieca pozycja po bozemu i jej wariancje kiedy ja jestem pod nim...:P i w sumie mnie tez bardzo szcegolnie jak uwali sie całym ciałem i złapie mnie mocno za szyje :P

Gość biseksuanal
ja mam tak samo ze to bardzo lubie i czesto to robimy o moj tez mi tak mowi : D ale nawet jak juz do wydoje porzadnie to zawsze mi robi minetke czy palcowke i zawsze jestem zaspokojona. mi tez nieraz mówil ze zawału ze mną dostanie, ale zaraz potem mnie całowal :) wszystko ok.

po bożemu właściwie to są 4 główne pozycje i ich wariacje cóż ,życzę powodzenia i cierpliwości mój też nie mówi mi słodkości ale zaczął stękać ostatnio to już jest znaczna poprawa

czy naprawde jestes az tak tepa? czy po prostu chcesz sie tu pochwalic? bardzo tepma jestem:O

aha,czyli to jednak twoje tepota jest powodem tego topiku,bo juz mysllam ,ze cchesz sie pochwalic jaki to z ciebie ''demon sexu''.......... zazdroscisz:P

Gość co ja robiee tuuu
to znaczy, że jesteś nimfomanką(w każdym bądź razie w jego mniemaniu)

Gość a sprawdzalas czy nie masz

Gość obieektyywny ktos
'' szcegolnie jak uwali sie całym ciałem i złapie mnie mocno za szyje'' koorva jak można to lubić? :O biorąc pod uwagę opinie twojego faceta plus te łapanie za szyję musisz mieć jakieś popędy sado -maso

Gość co ja robiee tuuu
zgadzam się ze zdesperowaną i jeszcze na dodatek udaje głupią, ze niby nie wie o co mu chodzi, a wie doskonale, bo na krytykę reaguje odrazu stwierdzeniem o zazdrości

koorva jak można to lubić? biorąc pod uwagę opinie twojego faceta plus te łapanie za szyję musisz mieć jakieś popędy sado -maso no nie wiem moze..nie dawno to odkryłam ze lubie jak mnie tak dociska i łapie za szyje...raz dla jaj tak zrobił i mnie sie strasznie spodobało, wiec teraz czesciej mu tak kaze;) a potem gada, ze widzi ze lubie na brutala:P tez mam wrazenie i zapewnie sie nie myle, ze jestes z siebie dumna bo facet mowi jaka ty jestes dobra w lozku - po prostu marzenie kazdego faceta. i co sie chwalic musisz na forum? nie nie mam takiego wrazenia, bo jestem poczatkujaca i jezcze wiele nauki przede mna;)

nie musimy byc zazdrosni zeby sie posmiac z takiego prymitywnego tematu. chcesz zeby faceci z forum sie teraz nad toba zachwytywali czy na sile starasz sie udwodnic ze jestes lepsza od innych dziewczn? jedno z dwoch powodow, albo oba naraz..

"nie nie mam takiego wrazenia, bo jestem poczatkujaca i jezcze wiele nauki przede mna" czyli krotko mowiac jestes poczatkujacym dopiero demonem seksu, i masz zamiar osiagnac wyzyny. zaraz spadne z krzesla z zachwytu i zazdrosci ;)

chcesz zeby faceci z forum sie teraz nad toba zachwytywali zachwytywali to nie chce..jak juz to zachwycali:)

Gość jesteś kobietą bdsm
ja bym od takiej spiertalaj jak najdalej się da :O

co jakie bdsm:O chyba was pogieło..przeciez mnie nie dusi tylko łapie za szyje mocno ale nie ma to nic wspolnego z bólem

Gość czarnasaskia
zdesperowana zono, ja postu autrorki nie odebralam tak jak ty. moze dlatego ze przez ciebie przemaiwia zazdrosc ze ty nie slyszysz takich zeczy od swojjego faceta. ja natomiast zupelnie rozumiemm autorke bo wiem ze faceci sa mna zachwyceni, kazdy ktorwegp mialam byl w siodmym niebie . wiec stad nasze roznice w odbiorze przekazu autorki.