Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko na niebie

najlepsza przyjaciółka i chłopak

Polecane posty

Gość sloneczko na niebie

pewnie temat by juz powielany. ale wkurza mnie to jak sie spotykamy w trójkę, ja moja przyjaciołka i moj chlopak. na samym początku sie nie lubili i to bylo dla mnie przykre, ona zracji tego z ejets sama byla na mnie zła ze mma dla niej mniej czasu itd.. potem kilka wspolnych spotkan i teraz sie bardzo lubia. niby mam to co chcialam ale .. z racji tego ze jestem dosc niesmiala, a jak jestem zakochana to juz w ogole.. nasze spotkania sprwadzaja sie do tego z eoni non stop gadaja , zartuja a mnie to irytuje, jak zaczynam sie irytowac to oczywiscie widac.. a potem jest milion pytan? czy cos sie stalo? o co chodzi? a ja nie potrafie wyluzowac, mam wrazenie ze ona sie popisuje, chce pokazac jak to super sie z nim dogaduje..potem mam wrazenie ze on zamiats mnie pyta sie jej o wszystko i tak w kolko, jakbym byla mniej wazna. .. nie wiem jak sobie z tym poradzic:((((((((( macie jakies doswiadczenie w tym temacie?

Na podstawie tego, co opisujesz, nie jesteś nieśmiała, ale nie masz poczucia humoru ani za wiele do powiedzenia. Być nieśmiałym przy chłopaku swoim i przyjaciółce:o Nieśmiałym się jest przy obcych, nie lubi się występować przed publicznością itp.

Gość sloneczko na niebie
hmm no dzieki , moze i tak jest ale jak jestem z nim sam na sam albo z nia to jest zupelnie inaczej, nie wiem czemu mi tak odwala jak ejstesmy w trojke. jestem niesmiala, jego znam dopiero 3 miesiace i do tego bardzo mi sie podoba wiec staram sie wypasc jak najlepieji si espinam. a ona z racji tego ze nic do niego nie czuje jest tak wyluzowana jak ja zwasze jestem...

Sama brniesz w niebezpieczne rejony. Po 3 miesiącach facet nie jest jeszcze sprawdzony. A przyjaciółka... hmmm - dziś jest, jutro nie ma:o Przestańcie się spotykać w trójkę albo ogranicz to do niezbędnego minimum.

Gość skarbik
A ja myślę ,że po prostu podzieliłaś się tym swoim chłopkaiem(zapewne niedawno poznanym?to błąd-porażka)z koleżnką flirciarka.To jest wersja bardziej pomyślna dla ciebie...bo przeciez nie znam ciebie nie ede od razu na nie.... Druga jest taka jak napisała w/w Oblubienica...

Gość tak mysle
a chwile intymne????......przyjaciolka jest przy tym tez???? chyba zdajesz sobie sprawe ze 3 to troche za tloczno??? randka randka przyjazn przyjaznia....nie dasz rady pogodzic jednego z drugim w tym samym czasie....przynajmniej nie na tym etapie znajomosci z facetem....... albo zadzialasz juz albo niedlugo zaczniesz dowiadywac sie ze oni spotykaja sie bez ciebie...."tak po przyjacielsku"........

Gość wymarzona
cos Ci powiem z doswiadczenia zyciowego,mialam kiedys przyjaciolke i chlopaka,przyjaciolka czesto nas odwiedzala nawet bardzo czesto i po coraz czestszych takich spotkaniach w trojke pewnego dnia zostalam bez przyjaciolki i bez chlopaka,bardzo to przezylam bo bylismy juz po zareczynach,wiec jako osoba ktora juz ma troche lat i zyciowego doswiadczenia mowie Ci ,jesli masz chlopaka na ktorym Ci zalezy to nie moze byc mowy o przyjaciolce,wez sobie bardzo powaznie to do serca i teraz i na przyszlosc.

Gość słoneczko na niebie
dzieki za odp. wiem wiem ze to bardzo ryzykowne. ona nigdy nie byla w powaznym zwiazku, natomiast znalysmy sie juz jak poznalam mojego eks, z nim tez spedzala duzo czasu ale jakos bylo zupelnie inaczej. odnosze wrazenie ze moj obecny facet jej sie podoba.. miedzy innymi dlatego ze opowiada o nim naszym wspolnym znajomym, jaki jest, ze jest fajny, wyluzowany, smieszny, przystojny a potem ja dowiaduje sie od kolezanki ze ona juz wie o moim chlopaku dosc sporo rzeczy.. randki oczywiscie mamy we dwojke heh, ale myslac dzisiaj nad tym doszlam do wniosku ze albo spotykamy sie cala grupa i jedziemy nad jezoro, do kina, na impreze albo tylko we dwojke, koniec spotkan w trojke bo tylko mnie one irytuja..ja mma focha a moj chlopak nie wie o co chodzi i czemu sie denerwuje.

Gość słoneczko na niebie
i jeszcze mysle ze macie racje, nie da rady tego pogodzic , przyjazn i zwiazek to dwie rozne sprawy. owszem chcialabym zeby sie tolerowali ale wlasnie na zasadzie spotykania raz na jakis czas przy byle okazji. tak chcialam zeby sie polubili a przesadzilam w kazdym razie nie chce miec doswiadczenia zyciowego pod postacia utraty przyjacioki i chlopaka

Gość słoneczko na niebie
emm na razie podobno swiata poza mna nie widzi, przynajmniej tak twierdzi ale wole nie ryzykowac. raczej ona nie jest jego w typie, bo to taka troszke charakteru chlopczyca..zartuja razem ale nie wydaje mi sie zeby mu sie podobala. ale za to moj hclopak jej, to mozliwe niestety bo sie tak nigdy nie zachowywala, w sensie nie opowiadala nigdy nikomu o moich facetach w ten sposob, praktycznie przedstawia go jak jakis ideal..

Gość wymarzona
wiec zrob tak jak mowisz,utnij spotkania we trojke,spotykaj sie albo z chlopakiem albo z przyjaciolka,i jeszcze jedno Ci doradze,nie spotykaj sie zbyt czesto z ta swoja przyjaciolka 1-2 razy w tygodniu to gora. Masz racje ze to nic milego przezyc odejscie chlopaka ze swoja przyjaciolka,dzisiaj z perspektywy czasu dziekuje ze tak sie stalo,bo ulozylam sobie zycie z fantastycznym czlowiekiem z ktorym mam 17-letnia corke i jestesmy szczesliwi,ale wtedy to byla tragedia mojego zycia i nie chcialabym zebys Ty to kiedys musiala przezyc,zreszta nie tylko Ty ale wszystkie zakochane dziewczyny. Powodzenia.