Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callendarioo

A w piaskownicy same Filipy, Jaśki, Natalie i Julie!!!!!!! Dość!

Polecane posty

Gość callendarioo
Wanda???? To pani kasjerka z Tesco! :P

Gość anuuuulak76
po pierwsze masz troche autorko racji bo to prawda jeszzce zapomnialas/es dolozyc Kubusia....ale rodzicom sie podoba nie przeszkadza ze juz jest iles tam takich dzieci wiec co to przeszkadza tobie niech wolaja tak a obejrzy sie pol piaskownicy ich problem i wybór.... nie masz dzieci widac/nie jestes w ciazy ciekawe jakie ty imie wybierzesz a moze to wymarzone bedzie takze wymarzonym dla x rodzicow i co wtedy powiesz

Gość piękna jania
I gowno ci do tego, czy kasjerka z tesco - mnie sie podoba.

Gość callendarioo
do janii, założe sie, że jak już będziesz mieć Wandę, to jeśli zdecydujesz się na drugie dziecko i trafi Ci się córka - to będzie mieć na imię Tersa albo Halina, buahahaha! :classic_cool:

Gość piękna jania
uwazam, że nie ma imion brzydkich ani ładnych uniwersalnie, jednemu sie to podoba, drugiemu tamto I nie uwazam, że te wszystkie Julie, Natalie, Filipy to imiona brzydkie - tylko ja osobiscie nie cierpię gonienia za modą bez pomyślunku.Nie podobają mi sie klony na ulicy, które noszą wszystkie te same szmaty - i tak samo nie podobaja mi sie "mody na imiona". To wszystko. jednemu sie Wanda podoba, drugiemu nie. Jednemu sie podoba Stanisław - drugiemu nie. Jednemu sie podoba Dżesika - innemu nie. I tak z każdym imieniem. Nie wiem, po co sie głupio wysmiewac z imion. To swiadczy tylko o niskim poziomie kultury i inteligencji

Gość lalalaskażehej
a moja ma na imie alicja. najładniej ze wszystkich

Gość piękna jania
jestes idiotką i to tyle na ten temat

Gość callendarioo
do anullak, a skad masz pewność, że nie mam dzieci albo nie jestem w ciązy , hahaha!? jakie jasnowidztwo, no proszę! :classic_cool:

Gość callendarioo
piękna jania, jesteś wieśniarą i tyle. Pozdrów swoją rodzinę: Wandę, Lucynkę, Halinkę, Tereskę, Zdzisia, Bronka, Józka i Gwidona, buahaha! do lalallskażehej: ALICJA - fajne imię!:)

Gość lalalaskażehej
właśnie najbardziej mnie się podobało. A mojemu mężowi patrycja - ale mnie sie źle kojarzy.

Gość piękna jania
Ot i wida, jaka jesteś głupia - TY uważasz, ze tak jest ładnie, a tak jest brzydko i taka jest prawda absolutna. jestes sama wieśniarą, która sie wstydzi tego, ze jest Polką, więc chce byc strasznie "do przodu" i wysmiewa sie ze wszystkiego, co ma polskie brzmienie. Tuman z kompleksami

Gość callendarioo
Patrycja nieee, Patrycja to taka ciosana dziewucha, babochłop.

Gość callendarioo
"Ot i wida" - w jakim ty skansenie pomieszkujesz kątem?:P Nawet ze wsi Cię wygonili??? :classic_cool:

Gość piękna jania
A masz ty dzieci, tępa strzało?

Gość lalalaskażehej
no właśnie! Ale każdy wybiera takie imię jakie mu się podoba w sumie :) Mnie się osobiście nie podoba natalia - okropne.

Gość callendarioo
janiu, daj spokój, nie sil sie na konwersację, idź lepiej turystom wskazuj drogę do wychodka przy skansenie :classic_cool:

Gość piękna jania
No własnie - kazdy wybiera jakie mu sie podoba. Twojemu mężowi sie Patrycja podobała - czy to znaczy, ze jest wiesniakiem i babochłopem? To jest tylko i wyłącznie kwestia gustu, wiec sprawa, o której sie nie dyskutuje.

Gość ja jestem Patrycja:D
i zawsze byłam jedna w klasie, w szkole były może ze 3. imię fajne, nie zmieniłabym:D...córce dałam na imię Klaudia nie podążając za modą, bo mi się od lat podobało! ani to bardzo popularne (Warszawa jakieś 30miejsce), ani zagraniczne wymagające dziwnych spolszczeń, ani starodawne, a na placu zabaw i w przedszkolu Klaudia jest jedna mimo, że imię podobno dość nowoczesne. Ps, nie jestem z patologii, jesteśmy wykształceni (sprostowanie, bo na innym topiku mi rzekomo to wytknięto, że jak dziecko Klaudia to mama patologiczna 18stka- haha są ludzie i parapety:))

Gość lalalaskażehej
no i AMEN KONIEC DYSKUSJI KOCHAM WAS TYGRYSKI

Gość black devil girl
nadal czekam na twoje imie autorze. Pochwal sie jak ciebie rodzice skrzywdzili

To chyba zależy na jaką "Partię" się trafi. U nas w mieście same Julki, Maje i Kubusie, a pojechaliśmy nad morze i na plaży wysyp Maryś. Miałam wrażenie, ze każda dziewczynka tam to Marysia. Znów byliśmy w górach i tam na turnusie dominowały Ole i Zuzie. Mój syn poznał sobie taką Olę i bardzo ją polubił. Kiedyś poszliśmy na spacer i mały zaczepił jakąś dziewczynkę i mówił do niej Ola więc ja tłumacze synkowi "to nie jest twoja Ola to inna dziewczynka" A mała na to "Prosę pani ale ja jestem Ola" :D:D:D:D Potem zrobiłam rozeznanie i okazało się że tam co 2 to Ola :)

Gość lalalaskażehej
KORNELKOWA MAMA Super zdjęcie :)

Gość callendarioo
Klaudia to imię owszem nadają meliny albo zakompleksieni rodzice chcący wykreować swoje dziecko. To imię, które można postawić w jednym szeregu z Dżesiką, Alankiem, Violetką, Brajankiem :P

autorko, Ty oceniasz imiona po tym jak wyglądają osoby Tobie znane? to jakiś żart chyba hehe. znam kilka osób o moim imieniu i są to fajne laski, żadne babochłopy. bez sensu ta Twoja teoria.

Gość piękna jania
No bo ludzie maja nasrane, jak widać tutaj na przykładzie. Mnie sie osobiscie Klaudia nie podoba, ale jakie to ma znaczenie? Zawsze, kazde imię jednym przypadnie do gustu, innym nie i jest ok. Ale zeby o tym toczyć dysputy i wysmiewac sie - to trzeba miec pod deklem najebane

Gość callendarioo
wulgarna jania, nie przeklinaj słońce :classic_cool:

Gość lalalaskażehej
moja znajoma dała na imie dziecku Kevin. Mnie się to tylko kojarzy z Kevin sam w domu". Także trochę śmieszne. Osobiście nie lubię Dżessik ani innych zachodnich, ani też maryś, józków. Wolę takie normalne, fajne imionka. Ale na chłopaka to miałam takie wymyslone że padniecie. I chyba bym go nie dała. Bo wiocha...

hahaha meliny, chciałabyś kretynko z niewielkim mózgiem mieć takie wykształcenie i życie jak ja. to Ty ze swoim rynsztokowym słownictwem i ubliżaniem każdemu pasujesz do "meliny" i patologii. zapewne sama jesteś jakaś Dżesika Kowalska z bramy. masakra:o lecz się.

Gość piękna jania
Moja kolezanka pracuje w szkole w dosć kiepskiej dzielnicy, gdzie jest duzo rodzin patologicznych - ale są też dzieci z całkiem normalnych , zdrowych rodzin. I nie ma zadnej reguly. Są i porządne dzieci kulturalnych i normalnych ropdziców, które sie nazywają Klaudia(juz tu przeczytalismy, że takie niby patologiczne) czy Alan, takie same imiona mają dzieci z rodzin dysfunkcyjnych - a czasem bardziej "staroświecko" - Jan, Antoni, Bożena - a czasem zwyczajnie Barbara, katarzyna, Anna, Tomasz. trzeba byc durniem, zeby po jednym imieniu klasyfikowac kogos od razu tu albo tam

a mnie się Klaudia podobało od zawsze i dałam tak córce. koło patologii nawet nie mieszkamy, z kasą mamy się dobrze, skończyliśmy studia, robię podyplomówkę teraz, ale co ja będę tu mówić, autorka jest tak głupia, że i tak nie zrozumie.:)