Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasa z blanku

WAKACJE NAD NASZYM BAŁTYKIEM

Polecane posty

Gość kasa z blanku

kto już był i jakie wrażenia? Czy woda nie jest syfiasta ? czy ceny nie powalają z nóg jak zawsze :O ? Moje dzieci juz prawie sie pakują za tydzień jedziemy Do Rewala ....boje sie ze woda jakas syficzna po tych powodziach ...

Gość kasa z blanku
a woda? kurcze uwielbiam pływac ale jakos teraz to mam opory i juz kombinuje ze chyba połaze na basen ..jak bedzie jakis

Gość woda ok i nawet teraz ciepła
w ub roku zimna była ze nogi łamało.

Szczerze mówiąc to zawsze jeżdżę w góry, bo kocham takie widoki. W tamtym roku sytuacja "zmusiła" mnie do wyjazdu do Ustki, więc przy okazji zostałam tam parę dni dłużej i zrobiłam sobie odpoczynek od wszystkiego i wszystkich :) Byłam mile zaskoczona, pomimo że byłam sama to nie nudziłam się, wypoczęłam, poznałam kilka osób. Morze nie było brudne, chociaż mogłoby być cieplejsze ;) PS Byłam też w Ustce we wrześniu (niestety w interesach tylko na jeden dzień) - zimno ale super spacerować po (prawie) pustej plaży.

ja byałam w iechorzu i woda jest czysta, y\tez myslałam , ze po powodzi bedzie syf , ale nie ma, ludzie się normalnie kąpie, a ceny takie jak co roku

Gość kasa z blanku
dzięki :) sąsiedzi własnie wrócili i bardzo sobie chwalili ,pogode,kwatery itd ale znając mojego pecha ...:O zawsze cos sie spieprzy . Ale nic juz nie gadam bo dzieciaki sie tak bardzo cieszą :)