Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży po raz drugi

ruchy dziecka- druga ciąża

Polecane posty

drogie kobietki, w którym tygodniu drugiej ciąży najpóźniej czułyście ruchy dziecka? bo ja jutro kończę 21 tygodni i nic. mówią że w drugiej ciąży czuje sie te ruchy wcześniej. wiem że niema reguły na to..

Gość mokkiii
ale w jakim sensie?

Gość mokkiii
ja jestem w 99tc. proszę o pomoc pomóżcie mi

ostatnio to wogóle nie można otrzymac żadnej pomocy na tym forum, tylko ciągłe głupie komentarze jakichś nienormalnych ludzi którym się wydaje że wszystkie sprawy są głupie, sory ale mam podstawy się martwić bo to nie jest dobrze jak dziecko się nie rusza! nie jestem z tych co z byle głupotą dzwonią do lekarza, no ale na forum nikt nie pomoże.

ja w drugiej ciazy czułam w 15 tyg wiec bardzo wczesnie.Ja bym poszła na usg zobczyc czy wszystko ok i lepeij zadzwon do lekarza to on najlepiej rozwieje twoje watpliwosci

dzięki za wypowiedź. jak byłam 2 i pół tyg temu na wizycie to mówił że ma jeszcze dwa tygodnie żeby zacząć się ruszać no i dlatego napisałam bo niewiem co myśleć. w piątek minie 3 tyg i jak nie zacznie się ruszać to zadzwonie. ogólnie to niewiem kiedy najpóźniej powinno się czuć ruchy.