Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalankoooooooo

opalanko

Polecane posty

Gość opalankoooooooo

Ma ktos jakis fajny, szybki sposob na piekna opalenizne???? blagam poradzcie cosik:)bo ciezko mi sie opalic

Gość mirrabelka02
Opalanko aktywne, w ruchu, bo leżenie plackiem niebezpieczne może być i naraża nie tylko na udar, ale na opryszczkę.

Gość chybatonieryba
ponoć są leki wspomagające opalanie, no i branie beta-karotenu. Ale ja to mam zawsze oprychę niestety więc się i tak nie opalam

Gość chybatonieryba
ponoć są leki wspomagające opalanie, no i branie beta-karotenu. Ale ja to mam zawsze oprychę niestety więc się i tak nie opalam

Gość blondi87w
promienie UV sa główną przyczyną procesu starzenia się skóry, dlatego radziłabym zachować rozsądek, jak widzę te dziewczyny, co biegaja co drugi dzień na solare, to śmiać mi się chce! ich skóra po 30 będzie wyglądała znacznie starzej! żadnych wspomagaczy, ja bym radziła zastosować jeszcze krem z filtrem na twarz, chociaż 10, ciało posmarój olejkiem, wtedy słońce szybciej Cię złapie ale koniecznie z filtrem, bo się poparzysz !!! zwłaszcza jeśli ciężko jest Ci się opalić i pewnie najpierw skóra jest zaczerwieniona. A co do tego gdzie najlepiej się opalisz, to oczywiście nad wodą!!! i tak jak ktoś już pisał w ruchu, nie leżąc plackiem! ze słońcem nie ma żartów, chyba, że chcesz wyglądać jak starucha w wieku 30lat!