Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa karolinki

Tort na I urodziny-poszukuje przepisu!!

Polecane posty

Gość mamaaaa karolinki

Urodziny mojej corci sie zblizaja. Postanowilam sama zrobic jakis tort, ale nie mam sprawdzonego przepisu. Moze cos polecicie???

Gość 6700
Taaaaa....googla polecame 🖐️

Gość mamaaaa karolinki
naprawde? Niesamowite?????A ja polecam nie czytac tematow jesli sie nie ma nic madrego do powiedzenia....

Gość mamaaaa karolinki
a moze ktos pomoze?

Jak chcesz to moge ci podac link do sklepu z akcesoriami to tortów i ciast Naprawde super sprawa Pieczesz biszkopt , przekładasz bita smietana a reszta to juz inwencja :)

Gość ło jo joj joj
zmasowany atak tortów made in lipiec 2009:D:D:D:D firlii a na forum by dziewczyny nie pomogły?

Gość mamaaaa karolinki
mam przepis Pauli, ale wydaje mi sie trudny :). Szukam pomyslow ic os wybiore :)

Gość mamaaaa karolinki
woyowniczka: chce i poprosze :)

Gość mamaaaa karolinki
dzieki

Nie ma za co Mam nadzieje że sie przyda fajny sklep i fajna oferta choc dla mnie te ceny troche za wysokie Ja zamawiam teraz opłatrek na tort z Hannah Montana dla córki A i jakbys chciała zmienic troche smak smietany to polecam takie kremy smakowe które dodaje sie do ubitej smietany Jest kilka smaków ale pewnie troche chemii tam jest W marketach sa i sa smaczne , usztywniaja smietane nadaja jej kolor i zawsze to jaks odmiana Napisz czy cos znalazłas :)

Gość mamaaaa karolinki
jeszcze raz dziekuje wlasnie sie zastanawiam nad oplatkiem ze zdjeciem (chociaz nie wiem czy nie przesadzam :))i nie wiem czy do soboty dojdzie. Zadzwonie jutro sie dopytam. Poza tym jak nie znajde marcepanu to tez zamowie. Ceny rzeczywiscie wysokie. Pewnie zamowiony tort wyszedlby taniej, ale jakso uparlam sie na zrobienie wlasnorecznie!

Gość mamaaaa karolinki
ooo tej zmianie smaku nie slyszalam :) ale zbieram pomysly i moze cos wydumam i wykombinuje i wykorzystam Pozdrawiam