Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diplodok

Czemu dziewczyny mają tak poobijane nogi?

Polecane posty

Gość diplodok

Ciepło się zrobiło, laski się porozbierały i co widzę.. U co drugiej nogi bez rajstop czy pończoch wygladaja fatalnie- posiniaczone, podrapane, gdzieniegdzie ze świezymi strupami, z jakimiś przebarwieniami, na wymioty zbiera. Co wy robicie, chyba nie pracujecie q polu czy chodzicie po drzewach? Litości, albo o nie zadbajcie albo zakryjcie gdyz ich widok działa odstraszająco.

Gość =MAŁA.MI=
no coz ja przewaznie mam siniaki zadrapania po imprezach gdzie za duzo wypije no i wiadomo :D:D:D ale mne to wali bo sa chude i dlugie wiec i tak sa sex iiiiii:D

jak bawie sie z kotem to nie udaje jakiejs niedotykalskiej licze sie z tym ze mnie podrapie pozatym on uwielbia rano wieszac mi sie na stopach i nogach podczas sexu nie mowie facetowi uwarzaj ojej tylko zebym nie miala siniaka jak myje podloge w trudno dostepnych miejsach i zasuwam na kolanach pomiedzy jakimis kanciastymi meblami tez nie patrze czy bedzie siniak ludziom to sie teraz w glowach poprzewracalo baba powinna umiec wszystko zorbic a jednoczensie byc piekna cudowna zgrabna powabna i idealna modelka bez siniaka i zadrapania ludzie przestancie zyc jakas iluzja tylko spojrzcie na prawdziwe zycie

Nie no... Już siebie widzę, żeby w takie upały śmigać w rajstopkach, bo mój siniaczek kogoś może urazić w oczka... :P

no w łepek coś się dzieje. Oglądaj więcej lasek, modelek to na pewno znajdziesz 'tą idealną' w życiu 8)

Siniakow juz nie mam(gralam w siatkowke to mialam), ale mam blizny na nogach ( bujalam sie w lesie na lince i wpadlam w szkla) to tez mam zakrywac nogi w lato i kisic sie w dlugich spodniach? Juz nie przesadzaj panie idealny.

Gość ja lubie moje poobijane nogi
i jak jest taki skonczony frajer, ktoremu widok takich nog (czy jakikolwiek zreszta widok) przeszkadza to lepiej byc nie moze :D

Gość yguy
bo uprawiamy sporty kretynie, wystarczy jezdzic na rowerze, wnosic go na pietro, a pare siniakow tygodniowo gwarantowane.

Gość SaTa
okrutniem ciekawa, czy sam autor topiku nie jest jakim okazem ideału :P

ja mam wieczne siniaki na nogach i nie wiem od czego a krostki to komar ugryzie albo jakiś pając itp ;] no i samo z siebie wychodzi ;D blizny na nogach mam po dzieciństwiee ;]

Gość diplodok
Rozumiem, bieganie, ćwiczenia , sprzątanie i te sprawy, zdarza sie. Nie lepiej jednak zakryć spodnami zanim ten siniaczek sie wchłonie zamiast zakładać buty na wysokim obcasie, krótka spódniczke i straszyć przechodniów?

Gość hhhhhaaa
a kto ci sie każe patrzeć dupku jak ci się nie podoba? Moze komuś twoja morda tez nie odpowiada a nikt nie każe ci ryja zakrywać

Gość mammamiapomidore
Tobie to się chyba mózg wchłonął razem z siniakami.

Gdybym musiała zakrywać sniaki spodniami, lata by mi nie starczyło, żebym mogła założyć sukienkę... Jakoś tak się składa, że latem 'obijam' się o różne przedmioty częściej... :)

Gość diplodok
He, he. Widząc po niektórych wypowiedziach jednak trafiłem w czyjś czuły punkt, jak widać macie jednak tę swiadomośc, a to już dobrze.

Gość hhhhhaaa
jeżeli jutro zauważysz że ilość takich dziewczyn z siniakami w spódnicach się zmniejszyła to znaczy że trafiłeś w czuły punkt! UUUUhhahaaaaahahahaa czuly punkt!!!! Chyba cię poyebauo doszczętnie, ej odstaw klej, ale poważnie!

Gość maritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie chodzi o zadna swiadomosc-cos ci sie pomylio ,tylko wkurzaja faceci ,ktorzy wiecznie oceniaja kobiety:to ma za duze,to za male ,czy ma siniaki itp a sami cholera na siebie popatrzcie-naprawde przystojnego faceta znalesc graniczy prawie z cudem! Kogo obchodzi twoje zdanie o siniakach,nie chcesz nie ogladaj i sam sobie chodz dupku w upaly "w rajstopkach"

Gość a czemu nosicie spodniczki
jak macie niedogolone nogi i widac ze cos juz wam odrasta?

Faceci też nie są idealni... Wielkie brzuchole, syfy na plecach, blizny i inne takie... W sumie jak nic się w domu nie robi tylko pije piwo to nie dziwię się, że nie macie siniaków, macie śliczne nóżki, no i jest wytłumaczenie od czego te wielkie brzuchole są...

Gość maritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A czemu wystawiacie wy faceci swoje malo ciekawe zazwyczaj geby na widok publiczny?ja jestem estetka i nie lubie patrzec na pasztety wiec chodz jeden z drugim z workiem na glowie-idac waszym tokiem myslenia.Popatrzcie na siebie pajace

Gość a czemu nosicie spodniczki
przynajmniej miejcie nogi i pachy na gladko ogolone

Gość marudka
jeden siniak czy zadrapanie, czy kilka nawet, jest ok i sie zdarza, ale sama przyznaje- nogi niektorych kobiet naprawde wygladaja okropnie ale sa to zwykle jakies dresiary (moze jak je dres posuwa to je obija) albo baby ze wsi. ja tez mam zadrapania, tylko ze u mnie na rekach widac bo spodnie mam zawsze dlugie :P a to zwykle koty mi je robia :P

Gość diplodok
"Nie chcesz nie oglądaj.." Jak mam kuźwa nie ogladać jak wchodze po schodach i przede mną laska z siniakiem na nodze jak moja głowa, mam iść po omacku? Sory, to tak jak z palaczami którzy paląc zatruwają i innych. Czasami nie da sie od tego uwolnić i już.

Gość golic nogi

Gość a ja nie mam siniaków
tyylko jedna blizna na kolanie z lat wczesnych,ha ma zayebiste nogi

Gość hhhhhaaa
to się odizoluj i nie wyłaź z domu od maja do września

Gość o bryzki
"baba powinna umiec wszystko zorbic a jednoczensie byc piekna cudowna zgrabna powabna i idealna modelka" --- hahahahha Tobie to akurat nie grozi :D