Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość express growth

NIEWIDOMA 6-TYGODNIOWA BAMBARYŁKA SZUKA DOMU - POZNAŃ GÓRCZYN

Polecane posty

Gość express growth

Bambaryłka została znaleziona 3 dni temu w okolicach pętli tramwajowej. Była brudna, zaniedbana i chora. Niestety dzisiaj okazało się, że nie da się uratować jej oczu. Na razie jest za małana operację więc będzie ona przeprowadzona za ok. miesiąc. Bambaryłce nie przeszkadza jednak jej kalectwo. Jest wesołą i pogodną kotką. Uwielbia zabawę i psoty. Często mruczy :) Na razie wygląda trochę strasznie ale po operacji będzie normalnym kotem. Ze względu na to, że wymaga ona trochę więcej uwagi niż zdrowy kotek proszę o kontakt tylko odpowiedzialne osoby, które kochają koty. Mam nadzieję, że uda się znaleźć Bambaryłce bezpieczny i kochający dom. Ja nie mogę jej zatrzymać ponieważ mam już 2 własne koty i nie jestem w stanie utrzymać jeszcze jednego. Proszę o kontakt : carolyn028@o2.pl

Gość jghdlkghdkfljhgl
Wzięłabym, ale mam dwa psy.

Gość express growth
to by właśnie było za ponad miesiąc bo kotek musi najpierw przejść operację

Gość express growth
napisz do mnie na email zebym wiedziała do kogo sie odezwać jak kot będzie juz zdrowy

Gość express growth
up

Gość irysowa panna
kant dupy: fajnie że są ludzie tacy jak ty:) ostatnio czytałam książkę odyseja kota imieniem Homer, polecam ci gorąco, zwłaszcza że zawiera dużo porad jak radzić sobie ze ślepym kotem. express growth: jak stoisz finansowo? taka operacja to raczej kosztowna sprawa, daj znać jeśli potrzebujesz kasy to w miarę możliwości ci dorzucę. sama chciałabym wziąć drugiego kota ale nie mogę więc może choć w ten sposób pomogę.

Gość też mi talent
co to jest bambaryłka? pies kot chomika?

Gość express growth
leczenie póki co sponsoruje Fundacja Animalia mam nadzieję, że za operację też zapłacą

Gość kfhdhdf
dobrze, że są ludzie, którym los takim zwierząt nie jest obojętny ja niestety nie mogę wziąć kotka bo mam małe dziecko

Gość makowa panienka no logo
kancior, rozliczymy cię z tej obietnicy :classic_cool: