Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja Wielka

tabletki antykoncepcyjne. mam objawy zakrzepicy

Polecane posty

Gość Konstancja Wielka

biorę od jakiś 4 miesięcy yasminelle i niedawno zauwazylam u siebie objawy zakrzepicy : dziwny kaszel, nagłe, mocne kucie w klatce piersiowej (po stronie serca), na poczatku brania tabletek czesto w nocy dretwialy mi rece. jestem teraz po drugiej tabletce czwartego opakowania i chyba muszę przestać brać, bo boję się o swoje zdrowie. mam pytanie czy teraz jak nagle przerwe branie znowu bede miala okres? bo jutro wyjezdzam na mazury i chcialabym tego uniknac... czy ktoras z Was miala podobne objawy? jutro rano chyba przejde się do ginekologa...

Gość Konstancja Wielka
?

może sobie wkręcasz... ja też czesto tak miałam zazwyczaj wtedy kiedy zmieniałam na nowe tabletki i zwiększałam dawki hormonów ( niestety) zazwyczaj jest tak że naczytasz sie tego co w ulotce a później cuda sie dzieją, spokojnie:)

Gość Konstancja Wielka
na początku też sobie myślałam, że może sobie wkręcam, ale zbyt długo to trwa i zaczynam się bać. ale czy ktoś umie mi powiedzieć czy jak odstawie po dwoch tabletkach to znowu dostane okres (dopiero co skonczylam)???

Gość Konstancja Wielka
nikt mi nie pomoze?

ja także mam podobne objawy. nie mam kaszlu ale duszności no i to kucie w klatce piersiowej;-\. Tak naprawde nie myślałam że to może być objaw zakrzepicy. miałam dziwne wrażenie że to jakiś obrzęk płuc dosłownie tak to odczuwam. właśnie dzisiaj zaczyna się u mnie przerwa 7 dniowa. nie wiem czy mam zaczynać następne opakowanie? bardzo bym chciała bo te tabletki zwalczają u mnie trądzik a wziełam tylko 2 blistry