Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dormita

konkurs

Polecane posty

Gość mandarynka__03
ja już mam kubek :) wygrałam nie było ciężko :) Przeglądanie dużo daje!

Gość allegra_1604
http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/gloria-glorian takie płytki do kuchni kupiła wczoraj moja teściowa. Na zdjęciu wyglądają naprawdę o wiele mniej efektownie niż w rzeczywistości. Braliśmy je w sklepie partnerskim i naprawdę wybór który tam mają jest ogromny!

Gość mandarynka__03
O to możesz wyłudzić paragon i zagrać o wycieczkę raz jeszcze :)

Gość paradisss
heh wyłudzic:P napewno na zywo to co innego niz z komputera, a podoba mi sie to ze na miejsu maja duzy wybor a nie oklepane teskty typu"sprowadzimy , alebo mamy w magazynie...

Gość allegra_1604
a wiecie do kiedy trwa ten konkurs?

Gość mandarynka__03
na stronce napisali że od 1.07-12.09.2010 można walczyć o wycieczkę jeżeli w tym czasie zakupisz płytki za minimum 600 zł.

Gość paradissss
ja wyczytalam ze od 16lipca do 12 wrzesnia no ale fakt ze konczy sie we wrzesiu, i mysle ze jak kupujesz kafelki to bardzo czesto wychodzi ponad 600 zl bo to naprawde musialby byc maly pokoj czy pomieszczenie zeby wyszlo kafelek mniej niz za 600 zl

Gość mandarynka__03
na swojej stronie napisali że od 1 lipca. Dobre kafelki dużo kosztują i rzeczywiście 600 zł to malutko. Za kafle do kuchni zapłaciłam prawie 1400 zł no ale one były rzeczywiście drogie a kuchnia duża :)

tesciowa to raczej paragonu nie odda jak sie dowie, ze cos moze wygrac:p ja tam bym na pewno nie oddala.

Gość mandarynka__03
pewnie teściowa nawet z komputera korzystać nie umie i odda ;p Kubki tak samo długo jak wycieczki rozdają :)

Gość allegra_1604
No moja teściowa akurat w porządku babka i paragon odda :) Akurat wbiliśmy się na styk w wymaganą kwotę :)

allegra a macie już jakieś dodatki do tych mebli? bo próbuje sobie to jakoś w głowie ułożyć ale nie wiem co by mogło do nich pasować?

Gość paradisss
no wlasnie , moze bedzie chciala jechac;] wkoncu to wycieczka dla dwoch osob , i to w bardzo romantyczne miejsca;] w koncu takie zabytki architektury nie sa w takich zwyczajnch miejscach

Gość allegra_1604
Oddała nam paragon bez szemrania i życzyła dobrej zabawy :) Nie sądzę, żeby chciała jechać :)

Gość mandarynka__03
masz już 2 kubki? Nie no kurczę to muszę podkręcić tempo :D Ciągle jestem z jednym a wieść się roznosi...

no pewnie ze sie roznosi, ja dołączyłam sobie do grupy na Facebooku, i tez sporo innych ciekawych rzeczy tam wyczytałam,a co do kubko to bardza smakowa kawka i herbatka z nich ;]

Gość allegra_1604
to chyba już czas założyć konto na FB jak tam tyle fajnych spraw się dzieję :)

Gość paradisss
no to juz tak poza tym ze warto zalozyc, przeczytalam tam pare komentarzy poszperalam i nawet pytan nie zadałam a juz znam odpowiedzi;]

o, tam tez jest ten konkurs o kubeczki:) ciekawe czy moga grac i tu i tutaj, podwoilabym sobie szanse:P

Gość allegra_1604
najlepiej zapytać się na Facebooku tam jest bezpośredni kontakt z organizatorami :)

Gość paradisss
a czego dormita jeszcze nie wiesz? myslsam ze juz jestes spakowana na wycieczke i czekasz :D hehe a tak powaznie to poczytajcie na fejsie

no zawsze lepiej pytania zadawać bezpośrednio organizatorom, albo poczytać regulamin bo to najlepsze źródło wiedzy :) ja to bym ten kubeczek już chciała mieć :) a jak tam idą wasze remonty? Allegra kuchnia już gotowa?

no wlasnie jeszcze nie odpisali, ale moze maja sporo pytan. faktycznie najlepiej szukac w regulaminie tez, przejze sobie;)

jeszcze mi nie odpisali, pewnie maja duzo pytan. ale regulamin to tez dobre zrodlo wiedzy, przejze sobie;)

Gość allegra_1604
kuchnia gotowa a my zadowoleni, że mogliśmy wziąć udział w konkursie :) czekamy na ogłoszenie wyników :) Płytki świetnie wyglądają na ścianach i podłogach przetrwa to długo :) Wam też życzę powodzenia w waszych remontach :)