Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajbany mam

ile za pokrycie yorka ?

Polecane posty

Gość rajbany mam

Chciałabym już dopuściś swojego pieska i znalazła sie Pani której sie spodobał więc pytam ile moge wziąć ? nie znam sie na tym ,to mój pierwszy pies dodam że maści jest caly biały i ma brązowy łepek i łapki nie wiem każdy sie dziwi i jednoczesnie zachwyca ze nie spotykamy nie ma rodowodu bo nie byl mi potrzebny wiem natomiast ze oby dwoje jego rodzice go posiadali . Wiec do kogos kto sie zna kieruje pytanie nie chciałabym babie krzyknąć za dużo i zrobić z siebie idiotki,200 zł ?

Gość ladaco
yorki to najgłupsze psy na świecie powinni zabronić ich rozmnażania 🖐️

Gość rajbany mam
tak samo jak takich ludzi jak Ty bezmyślny czlowieku,na innego nie mam warunków co miałam kupic huskiego i wychodzic z nim na ul czy do centrym handlowego ? mieszkam w samym centrum gdzie nie ma duzo zieleni mieszkanie tez nie jest tak duze zeby pies wiekszy miał swobode a nie bede sie zwalniac z pracy zeby do lasu jechac

Gość yyyyy....
Biały york? Czy to aby na pewno jest york?

Gość natalka25
ale fajnie masz, ja mam dwa yoreczki- myślę ze spokojnie mozesz dwie stówki zawołać

Gość rajbany mam
tak york nie tyle co miały jak srebrny ale podchodzi pod biel

Gość rajbany mam
biały* literówka . dziekuje Ci bardzo za odp, po jutrze mam sie spotkać z nia i właśnie nie wiedziałam jak rozsądnie to rozegrać