Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresyjna...

Chcę umrzeć - jaki najlepszy sposób??

Polecane posty

Gość Depresyjna...

Nic mi się w zyciu nie udaje. Rozstałam się z chłopakiem którego kocham nad życie... Mam koszmarna pracę i brak wlasnego mieszkania. Nikogo nie potrafie uszczęliwić. Jestem aspołeczna i bardzo osamotniona... Chce umrzeć... Pisze raz i więcej nie będę. Pewnie pojawią się idiotyczne wpisy - to normalne na tym forum... Może ktoś da fajną porade życiowa - choć miałam w szkole psychologię i "dobre rady" znam bardzo dobrze... Piszta co chceta... Mam dosyć tego zycia.

Gość edewwewe
ja również

Gość uwierz
uwierz. módl się myśl pozytywnie... masz 1 zycie i od Ciebie zalezy jak je poprowadzisz smierdzi mi prowokacją....

Gość bkuigl.h9op;
Chwyc zębami za chęć życia i żyj trzymaj mocno nie puszcaj ja też tak mam gdybym puściła umarłabym może więc nie puszczam żyj żyj musisz żyć śmierć i tak przyjdzie lepiej późno niż teraz bo śmierć jest jak wierna kochanka ona czeka Ale lepiej jeśli spotkasz ją za dzieścia lat... albo dziesiąt... teraz żyj jesszcze możesz możesz żyć i wiele zmienić na lepsze

weź się ogarnij niewdzięcznico!!! Z tego co piszesz nie jesteś ani niepełnosprawna, ani Ci dziecko nie umarło

Gość NorO
Ja pierdol.. znów zakochana szczeniara.Ludzie mają po 40 at i są od zawsze samotni,to jest dramat.Jak byś nie była egoistka która nie widzi nic poza czubem własnego nosa to byś porozglądała się do okoła .Twoje problemy są smieszne w porówaniu z prawdziwymi kłopotami jaki przeżywają ludzie.

Gość do NorO
ej, nie zalamuj mnie😭..

Gość chce mi sie wyyyyyc
hej ile masz lat ? i co ta za praca? a jesli chdoiz o chlopaa to ja juz kilka razy mowilam sobie ooo nie nie dam rady tak go kocham i mialam rozne mysli, a teraz jak o nim pomysle to sie z tego smieje (nie jestesmy razem juz 2 lata i bardzo sie z tego ciesze)