Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za długi ząb

Powinnam być zła czy zrozumieć

Polecane posty

Gość za długi ząb

Dzisaj mija miesiac jak jestem z moim facetem napisal mi ze nigdzie sie nie rusza bo jest bardzo zmeczony po pracy mi jest przykro bo myslalam ze gdziec wyjdziemy :(

Gość nonie__________
Jak ma naprawdę ciężką pracę od rana do wieczora to możesz spróbować zrozumieć, jednak dopiero miesiąc jesteście razem a on już jest zmęczony. Człowiek zakochany nie czuje zmęczenia - teoretycznie oczywiście. Żyje się wtedy miłością i pierwszy miesiąc/miesiące to najpiękniejszy czas. Zastanów się, czy to nie jest uczucie jednostronne.

Gość no rocznica miała być
miesiąc chodzenia ;)

Gość kradnacaplony
moze nie jestes ladna albno cos i sie cie wstydzi, moj to zawsze ze man chodil,na impry jakies, wszedzie sie chwalil,anie jak twoj ajkos dziwnie tak w ogole.

Gość też bym był zmęczony
:classic_cool:

Gość annno racja
pewnie facet ma juz inna na boku

Gość za długi ząb
chcielibyscie hahahahha

Gość monika942
za długi ząb Ile on ma lat?

Gość Sysyniuna
Kumam entuzjazm jednak jak słyszę wielki szał i oznajmiane rocznicy bycia ze sobą i nagle okazuję się miesiąc to z lekka się uśmiecham. A może Ty powinnaś wyjść z jakąś poropozycją. Przecież tez jesteś w związku. Przypomina mi się panienka, która postawiła wszystkich w pracy na baczność bo ma rocznice, bo chce się z dnia na dzień zamienić w pracy bo ma ROCZNICĘ. Jak się później okazało byl to miesiąc czy nawet trzy. Nie przesadzajmy ;) Jakby zapomniał bardziej okrągłej uczcić w stylu gdzieś pójdziemy ale nie miesiąc :P Co będzie na rok, dwa - wycieczka do okoła świata? On jak być może Ty nie wiecie nawet czy to zakochanie czy miłości;)