Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolla13

czy lubicie kobiecy styl? czy dresy?

Polecane posty

Gość karolla13

czy wg was sportowe ze tak je nazwe kobiety sa mniej atrakcyjne?? glownie chodzi mi o zdanie facetow ktore wolicie?

Gość karolla13
a nie uwazacie ze dziewczyna w dresie zwyklej koszulce kucyku bez bizuterii w adidasach czesto z bazarku itp jest malo atrakcyjna??

Gość take me away.!
dresy to ja zakładam tylko do ćwiczeń i czaaaaasami na zakupy, ale czuję się wtedy jakoś nijako:O mimo że nawet w dresach zwracam na siebie uwagę otoczenia:P

Gość take me away.!
i sądzę że facecetom moze podobac sie dziewczyna w dresie, ale tylko bardzo ładna:P

Gość take me away.!
facetom*

Gość karolla13
ja sobie nie wyobrazam lazenia w dresach poza domem albo np za duze spodnie rozciagnieta bluzka no moze taki styl oasuje do 15latek ale dlaczego dorosle kobiety nie sa kobiece??

Gość karolla13
energoczna to w co sie ubierasz?? ja kocham sukienki dopasowane spodnie bluzki tuniki spodnice z lekka nuta elegancji ale tez bez przesady w lecie stawiam na kolor!

dres na kobiecie dziala na mnie mega podniecajaco.. Mozna tak szybciutko sciagnac na dol i zabrac sie za pupcie mniam mniam :)))

Gość karolla13
malo interesuje mnie twoje zycie seksualne

w spodnie, ktore zazwyczaj nie sa typowo kobiece ani eleganckie, ale nie sa tez dresami, ani dzinsami - zwykle bawelniane, lniane, plocienne, moga byc bojowki no i w koszulki bawelniane - to najbardziej lubie, ale nosze tez koronkowe

Gość karolla13
ale nie ubierasz sie jak laseczki z bazarku itp wiec raczej czujesz sie kobieco? ubierasz sie stosownie do wieku chodzi mi o dziewczyny ktore maja 20 lat zakladaja trampki wyciagniete swetry wydaje mi sie ze to nieatrakcyjne

Gość dżejms bond
ja ma figurę to nawet w miniówie z trawy będzie sexi

Gość karolla13
no ale dresyyy?? dobijaja mnie takie dziewczyny naprawde

Gość karolla13
chyba majac 30 lat nie zalozysz ciuchow dla 15 czyli np teraz modne w stylu emo rurki etc trampki albo jestescie malo kobiece albo nie lubicie dac o siebie no ewentualnie nie znacie sie na modzie

Gość karolla13
a ubior stosowny do wieku hmm chodzi mi o to ze w pewnym wieku odrzucamy luzny nijaki styl na rzecz kobiecych strojow adidasy na jakies lekkie balerinki czy szpilki dresy na sukienki nie macie tak??

Gość karolla13
pierwszy przyklad moze byc dorosla kobieta w sukni ale drugi odpada bo ona oprocz tego zdjecia ma setki w ktorych wyglada zjawiskowo ale tak o taki styl mi chodzilo

Gość karolla13
wiadomo kazda z nas moze nie mec ochoty sie stric ale chyba jak wychodzicie do ludzi chcecie ladnei wygladc? dres owszem ale w domu ewentualnie na basen czy silownie jakis ladny

Gość karolla13
ja rowniez nie podazam za moda ale rozwijam sie dorastam chce czuc sie elegancko ale moze tylko ja tak mam

Gość niunka blondi 25
n normalnej budowie wszystko fajnie wygląda, a na rozm 46 to nawet najdroższy dres wygląda no wiecie:) moj lubi dresy bo gada, ze piczka ładnie sie prezentuje i pupa:)

Gość karolla13
nie mieszkam na osiedlu wiec nie skorzystam ale ty prosze bardzo kupuj ale si nie udzielaj

To co modne nie zawsze jest zdrowe dla kobiecej urody. Ja uważam że mocne kolory i podkreślanie talii zawsze jest ok. Nie bardzo lubię u kobiet stroje w stylu worek, albo w burych kolorach.