Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolla13

czy lubicie kobiecy styl? czy dresy?

Polecane posty

Gość karolla13
meska o tym wlasnie mowie strescilas to idealnie

Ja jestem tylko prostym facetem, ale za takimi się oglądam, nawet za starszymi paniami, najpierw widzę czerwoną sukienkę a dopiero potem kto w niej idzie ;)

Gość karolla13
ja wyznaje zasade ze nie wazne czy modne tylko zebu dobrze sie czuc. nie uwazam ze jestem ikona modyt ale ubieram sie orginalnie nie kuouje w sieciowkach ani bazarach dlatego dziwi mnie wyglad innych kobiet

Gość laluna66666
sukienki sa 100 razy atrakcyjniejsze niz brzydkie spodnie niedopasowane lniane czy bawelniane i koszule trzydziestka musisz wygladac jak stara babab

Wiesz, roznym facetom odpowiada co innego i to zaleznie od sytuacji. Dla mojego skreslona jest kobieta w bardzo krotkiej (nie po prostu krotkiej) spodniczce i lubiaca roz. Facet moze lubic sukienki, bo ladnie podkreslaja ksztalty czy daja latwiejszy dostep, ale nie chcieliby, zeby na wedrowke po gorach wybranka zalozyla mini i szpilki :P Jesli nie nosze obcasow, zakladam skorzane sznurowane wygodne buty, opiete spodnie i bluzke z dekoltem, a wszystko to jest czarne - i do tego mam czerwona bizuterie, to ubieram sie kobieco, mesko czy dresowato? :P

drechy sa zajebiaszcze jakbym mogla to bymwszedzie w nich chodzila.. najladniejsze ma Endorfina bo sa takie dresiarskie heheh a te wszystkie adidasy nike itp sa takie typowo sportowe... kobiecy styl fajny jest ale do mnie np kompletnie nie pasuje... nienawidze szpilek

Gość laluna66666
wszystkie jestescie bezgusiciami i tyle

laluna66666 te te te o gustach to sie nie dyskutuje kazdy ma inne... padlo pytanie to na nie odpowiadam a ty sie juz bulwersujesz bo ktos nie uwaza tak jak ty...

Gość estan
lubie styl, ktory komponuje sie z osoba, jest jej druga skora. nie lubie ludzi, ktorzy z ubrania robia religie i narzucaja swoj kult i nie lubie koslawych idiotek, ktore mysla, ze jak ubiora sie w sukienke w kwiatki to wygladaja super kobieco, mimo, ze obok stoi laska z super cialem w seksownych obcislych dzinsach. wstydz sie swojej glupoty idiotko.

o dokladnie zgadzam sie z estan:) ja zle sie czuje ubrana w sukienke i jakies eleganckie buty a inni zle sie czuja w dresach...

Gość wwrrr
'dres owszem ale w domu ewentualnie na basen czy silownie jakis ladny' Na basenie w tym dresie to jakos sredno wygodnie by bylo :D

Zależy od okoliczności, ale wolę kobieco ubrane kobiety ;) Co nie znaczy, że "dziewczyna w dresie zwyklej koszulce kucyku bez bizuterii w adidasach" wygląda nieatrakcyjnie. Przeciwnie, w dresie może wyglądać nawet seksownie, ale na pewno nie w każdym. W takim... jak najbardziej: http://www.nikoletta.pl/public/images/items/439/D_dres_kremowy_3_big.jpg http://www.nikoletta.pl/public/images/items/187/CZARNY_1372_0_big.jpg ;)

Gość marysiaa89
bardzo ladne te dresy powyzej, szczegolnie kremowy:)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Sporty Chicks to dla facetów, którzy sport lubią . . . granie w siatkówkę lub zapasy mogą być grą wstępną przed seksem!

Gość kicius;9
ja woel sukienki i kobiece stroje spodnie nosze niezbyt czesto a juz napewno nie dresy ale jak jakis ladny to moze byc

Gość gość
a co zlego z dresach? to że kobieta nawet w tym potrai byc seksowna czy jak? ;) Za granica orazu widac jak polska idzie bo wiecznie wypindrzone