Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie podam stałego nicka

mój mąż był księdzem...

Polecane posty

Gość juz nie .
klecha typowe

Gość no to słucham...

to była kurwa mać taka wielka szalona miłość jak w popieprzonym filmie. zakazana, wariacka. chcieliśmy być razem wbrew wszystkim ludziom. tacy szczęśliwi, zakochani... i co dalej? jesteśmy razem. a ja kurwa jedna zdradzałam go raz, drugi, trzeci... eeeeee tam...

Gość polalala
typowa nietypowa mi sie tez przytrafilo sie cos podobnego , ale ten pan nie zostal moim mezem otoz rok temu podczas pobytu na kolonii jako opiekunak poznalam pewnego wychowawce, od poczatku cos mnie w nim niepokoilo, ale zaczal mnie podrywac nie udawalo mu sie to bo mu zasugerowalam ze ktos jest w moim zyciu, ale niestety po kolonii zaczal mi wysylac esy ze cos do mnie czuje ze brakuje mu mnie itp, ale nie odpisywalam , i znowu niedawno dostalam od niego esa hmmm powiedzmy bardzo milego, ale cos mnie tknelo, poskladalam kika faktow z kolonii i weszlam na stronke pewnego seminarium i sie okazalo ze oto moj wielbiceil niedlugo zostanie ksiedzem....

Gość czy to ty Inkwizycjo?
Pamietacie Inkwizycję? Ona tez wyszła za mąż za byłego księdza, który zrzucił dla niej sutannę. Czy to Ty Inkwizycjo?

Gość wyspowiadaj się córko bo
ZGRZESZYŁAŚ !!!!

Gość wercyngetoryksa
tak to juz jest z tymi ksiezmi, ze sie chca wyszumiec poki moga. a i potem szumia sobie nadal bezboznie.

Gość czy to ty Inkwizycjo?
dlaczego go zdradzasz? Nie jest Ci z nim dobrze?

Gość macie kościelny?

Gość o nieeeeeeeeeee
nie podam stałego nicka--------------sa tematy tego typu na dziale uczuciowym dlaczego nie wpisujesz sie tam? chcesz zablysnac :) nikt tobie tu nie przyklaska

Gość HNGHNGNGG
szkoda tylko że AUTOREM JEST KSIADZ ;DDDDD JA I TAK MAM TO W D

nie mamy koscielnego, tylko cywilny. koscielnego miec jeszcze nie mozemy. nie spelniamy wymogow. tylko czy ja tego chce? dlaczego go zdradzalam? dla tego dreszczyku emocji, dla tego czegos... nudzila mnie proza zycia, oddalalam sie i uciekalam. przestalam dzielic sie z nim moimi myslami, odczuciami, uczciami. zaczelam sie zamykac... poznalam kogos.

Gość macie kościelny?
To Ty po rejestracji jesteś, a nie po ślubie :)

założyłam osobny temat, bo chcialam sie wygadac. wiem, ze na uczuciowym i erotycznym sa tematy tego typu, ale nie mam ochoty pisac tam stale. pojawie sie dzisiaj i jutro juz mnie tu pewnie nie bedzie. zreszta w tym wirze obowiazkow... nie zdradzam go teraz. on zna prawde i jest ze mna. i jeszcze gorzej mi z tym. kurrrrwa mać.

Gość koldroeir
ee tam maż ja mam faceta do łożka ksiedza i ccooo

Gość macie kościelny?
To że był księdzem to nic, ale że jest jeleniem, uuuuuuu nie wróży mu dobrze.

kiedyś czytałam, że takie związki się łatwo rozpadają, ponieważ kobietę fascynuje KSIADZ(zakazany owoc) Kiedy on staje się zwykłym zjadaczem chleba- czar pryska. Nie jeden kleryk juz na tym poległ.

Gość macie kościelny?
Ksiądz normalnym facetem jest, powinien miec żonę i dzieci, celibatu nie powinno byc.

a dzieci wiedza kim byl tata i czy mieszkacie dalej w tym miescie gdzie maz sluzyl? ciezka sprawa,zastanow sie czy warto tak przez cale zycie sie meczyc cierpiec i ranic niczego nieswiadomego czlowieka... ja bym odeszla nawet majac dzieci