Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ja o nk

Usunęłam wczoraj konto na nk i tak mi teraz dziwnie

Polecane posty

Gość teraz ja o nk

Co dzień wchodziłam sprawdzając czy mam jakieś wiadomości,a teraz w pewnym sensie zamknęłam sobie okno na świat,bo miałam tam osoby,które jeśli kiedyś chciałyby się ze mna skontaktować,to mogłyby tylko przez nk.Teraz mam poczucie,że może przez to usunięcie coś mnie ominie :(

jak ci tak brakuje to sobie załóż na nowo i po problemo:p

Gość teraz ja o nk
To by było głupie :O Muszę być konsekwentna.Przyzwyczaje sie z czasem,to dopiero pierwszy dzień

Gość teraz ja o nk
Nie chcę,nie znoszę owczego pędu

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
5 miliardów ludzi ma Internet, a Ci co pokazują swoje mordy na portalach społecznościowych to albo: - czują się wybrańcami albo rozpoznawalnymi w tłumie -się chwalą -są narcyzami internetowymi -szukają swoich starych miłości szkolnych -jak mieli biedę za młodu to teraz się chwalą swoim "bogactwem" -jeśli mają wielkie sukcesy edukacyjne to konta nie założą na portalu społecznościowym -jeśli umieją dbać o anonimowość w sieci to swojego zdjęcia nie zamieszczą, ani nie pokażą szkół do których uczęszczali -pracodawca nie zatrudni nikogo kto ma profile w Internecie (konkurencja wszystko będzie wiedziała o delikwentach tych) -są zawody, gdzie wymagany jest brak więzi społecznych czy internetowych (na pokaz jak i dla szpanu czy zwykłego lansu) -profile mają zazwyczaj ludzie z klasy robotniczej (mechanicy, budowlańcy, sklepikarki -

Gość erre
To się nazywa uzależnienie

Matko co za bzdury:(:( mam konto na NK i ;.. -mam wykształcenie wyższe -mam stałą, dobrą pracę -nie posiadam kompleksów tak więc ma sie to nijak do twojej dziwnej teorii:) poza tym dzięki NK odnalazlam kuzynke-o której nic nie wiedziałam, strych znajomych sprzed 20-kilku lat .... tyle tylko, że to portal stworzony po to, by odnaleźć swoich znajomych sprzed lat, a nie dla dzieci :)

Gość manterka
Nasza Klasa jest dobrym portalem ale to ludzie zrobili z tego syf!!!! Niektórzy faktycznie odnaleźli swoich znajomych itp. ale młodzi w wieku13-18 robia z tego badziewie. Pozatym kto ma rozum i umie z niego korzystać to nie da sie wciagnac w to i korzysta z tego w odpowiedni sposób

Gość ja tez....
zlikwidowalam swoje konto na nk i ...................... bogu dzieki!!! zrobilo sie nieciekawie na tym portalu!!

Ja juz tez sie zastanawialam nad likwidacja konta, ale musze do tego dojrzec po prostu ;p

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Tak! To jest netoholizm!