Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

mam 23 lata i jestem dziewica.

Polecane posty

nie wiem czy to powod do dumy (raczej watpliwy) czy wstydu (?). nie jestem potwora, nie spotkalam po prostu osoby, z ktora chcialabym to zrobic. a powiedzialam sobie, ze pierwszy raz chce przezyc z milosci. nie wiem, czy zle robie czy dobrze. niektorzy pewnie powiedza, ze zle bo nie wiem co mnie wspadnialego omija, drudzy powiedza ze dobrze, bo sie szanuje. ja bym raczej nie potrafila zrobic tego z kims do kogo nic nie czuje. nie wiem czy dobrze robie, bo kiedys w koncu powinnam spotkac ta osobe i potem moze bedzie mnie meczyc ciekawosc jak to jest zrobic to z innym, a osoby ktore bzykaly tzw ile wlezie juz maja porownanie i wiedza co lubia w lozku a czego nie. jestem w towarzystwie ostatnia dziewica/prawiczkiem, troche to dziwne, troche sie z tym nieswojo czuje, troche zaluje ze nie znalazlam tej wlasciwej osoby, boje sie ze bede czekac i sie nie doczekam. czy 23 letnia dziewica to taka stara dziewica?

jak dla mnie chore :/ zrob cos ze swoim zyciem zycie kreci sie w okol seu i pieniedzy A ty zapewne pieniedze nie masz i do tego SEXU takze !!! Porazka nic tylko sie powiesic :?

Gość Czikori
Wg mnie jesteś porządna dziewczyną i tyle i to nie jest powód do wstydy.. Twój men będzie miał po prostu wyjątkowa dziewczynę

ale czy dla faceta t takie wazne czy dziewczyna jest dziewica czy nie? mysle, ze gdy facet kocha to nie ma to dla niego znaczenia. poza tym, czy z dziewica nie ma sie wiekszego klopotu? w lozku jest zielona, pierwzy raz to podobno masakra teksanska pila mechaniczna :P itp

niekoniecznie za wyjątkową typy są różne :O zależy komu da :O Za długo nie ma co zwlekać ale nie jestem zwolenniczką puszczania się na imprezach :O

Gość wiara w ludzi wraca
I dzieki takim ludzia jak Ty wraca wiara w czlowieka ja mam 22 lata juestem prawiczkiem imprezuje mam pieniadze a poprostu nie zrobie tego z jaka laska ktora spotkam bykle gdzie brzydki tez nie jestem mam powodzenie u kobiet ale nigdy nie potkalem tej jedynej

pewnie niech nie daję byle komu. Macie rację. Mam znajomą która straciła dziewictwo z żonatym ale ów koleś jej o tym nie powiedział. Dziewczyna na pewno jest delikatna, więc łatwo ją można zranić w tym wieku kolesie już oczekują raczej szybkiego lądowania w łóżku

najlepiej było by aby zrobiła to z kolesiem wartościowym :) Tylko że miłość jest ślepa :O i nie zawsze jest to właściwa osoba

mi nie chodzi o to ze musze spotkac tego jedynego. nie wierze w ksiecia z bajki ;) po prostu musze do niego cos czuc, zauac mu na tyle, zeby z nim to zrobic, jak dotad nie spotkalam takiej osoby. zdania na ten temat nie zmienie, ale czas mija i za jakis czas boje sie ze jak juz znajdzie sie ta osoba, zrobimy to i dojde jednak do wiosku ze ten caly seks jest przereklamowany, ze to nic takiego i nie warto bylo czekac.

tez boje sie, ze osoba ktora "wybiore" okaze sie zlym wyborem i bede zla na siebie ze tak dlugo czekalam i nie bylo warto. a ja niestety tez jestem delikatna osoba i po takim przezyciu bym miala uraz na 5 lat :O

Gość a petting uprawialas?

Gość aśka1990
to jest raczej powód do dumy :)

Gość dila
Spoko! Ja miałam prawie 27 lat gdy to zrobiłam! Też czekałam na kogoś, do kogo "coś" poczuję. I choć na brak zainteresowania nie narzekałam, to czekanie trwało długo. I też nie czekałam na "tego jedynego" , tylko na to "coś" - aktualnie i tak nie jestem z tym facetem, ale nie żałuję. Fajnie było ;)

Gość kajka dupodajka
czy wstydzisz się swojego gigantycznego motyla?

Gość NorO
23 lata to jeszcze młody wiek.To że jesteś dziewicą to duży atut.Dzięki temu masz większe szanse i większy wybór bo faceci to doceniają(za wyjątkiem niektórych neandertali) Najważniejsze to nie robić nic na siłę pod wpływem nacisku środowiska.

Gość tez dziewica
mam 22 lata i nigdy nie uprawiałam seksu.... nie czekam na księcia z bajki, ale mam duzo zalu do chłopaków jakich poznawałam.... nigdy nie miałam szcześcia w miłości, zle sie z tym czuje.... boje sie, ze zostanę sama do końca zycia. samotność to naprawde przykra sprawa... dużo wiem na ten temat, bo nie dość, ze nigdy nie miałam chłpoaka to jeszcze jestem jedynaczką i od zawsze idę przez życie całkiem sama.... bardzo chcę poczuć się naprawdę kochana.... to moje najwieksze marzenie

mam niespełna 23 lata jestem dziewicą chociaż właśnie zerwałam z facetem:D pewnie zostane sama do końca życia bo to był mój drugi samiec (a nie ciesze się powodzeniem) ale wytrzymałam z nim raptem 3 miesiące :/ bo jest niedojrzały. jest prawiczkiem a jego argumentem było ze mu to na zdrowie wyjdzie jak już to zrobi... a mnie chwile poboli wiec chyba nie będzie źle...jest 2 lata starszy!!!...ja poczekam aż te SAMCE dojrzeją do tego bo coś mi się wydaje ze świat chyba staje się popierdolony...kurwa jak można tak traktować dziewczynę ?? kurwa mam dać dowód miłości? proszę bardo: SPIERDALAJ TAM SĄ DRZWI!!!!! Dziewczyny szanujcie się bo potem skończycie na plakacie " BO ZUPA BYŁA ZA SŁONA"!!!! Jak się nie szanujecie to oni tym bardziej nie będą was szanować.

A tak w ogóle to będę czekać choćby do 30 ale muszę mieć pewność że to ten i że nie będę żałowała że z takim palantem potrafiłam się puścić. Nie chce księcia lub tego jedynego bo taki nie istnieje... ale musi mieć zasady moralne i trochę oleju w głowie i w gaciach( bo oni głównie tym myślą...pożal się Boże nad tymi stworzeniami) :(

Gość khkbnjkl
skad jestes michalina?

Gość ar
nie mart w sie tym