Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodus145

ORAL A SEX

Polecane posty

Gość dodus145

Sluchajcie, mam taki problem, moj chlopak uwielbia gdy robie mu loda natomiast ja nie tyle czuje do tego obrzydzenie co po prostu nie chce tego robic za kazdym razem, pozatym chcialabym zeby to bylo dla niego cos nadzwyczajnego a nie rutyna a gdy chcialam sie kochac normalnie on powiedzial ze musze mu zrobic loda bo on tak nie dojdzie, poczulam sie okropnie upokorzona jakbym nie byla kobieta...jak facetowi moze nie sparwiac przyjemnosci sex z wlasna dziewczyna?? poklocilismy sie strasznie w efekcie czego powiedzial, ze nie bedziemy robic nic bo jest zrazony do mnie ...tylko ze istnieje cos takiego jak wyrozumialosc i chyba nie powinno sie drugiej osoby zmuszac? uwazam , ze powiedzial tak specjalnie zeby mnie zmusic...choc nie zmienia to faktu ze nie czuje sie jak kobieta... przeciez mam prawo czasem czegos nie chciec..to absurd. co o tym sadzicie??

Gość da silva
masz racje kobieta czasem w seksie potrzebuje namietnosci i uczucia...:)

Gość mlodziutki
no to Ty żądaj minetki przed każdym stosunkiem

Gość dodus145
tyle ze ja tego nie lubie...wole po prostu normalny sex...

Gość carolusek
hm...a wiec tak...oczywiście faceci robia jak ich kobieta robi loda. Oczywiscie nie prawda jest ze bez loda dojsc nie można. Generalnie chłopina jest leniwa. Lubi szybko byc obsłużony...czyli zrobic swoje, zrzucic balast z krzyza, wiec ma w dupie ze potrzebuejsz uczucia, pieszczot itd. Generalnie typowy rozpieszczony małolat który ma podejscie...albo laska albo wypad. Gówniarz i tyle.

oczywiście ,że masz prawo on nie ma prawa cię do czegokolwiek zmuszać bo to jest już poniżające zmień chłopaka albo porozmawiaj z nim

Gość dodus145
dodam fakt ze jezeli jemu nie sprawia satysfakcji sex ze mna to dla mnie on automatycznie przestaje miec znaczenie...a mowiac ze NIE DOJDZIE czuje sie niepotrzebna...nie wyobrazam sobie by oral byl zastepnikiem zwyklego sexu...

Gość mlodziutki
dla mnie jest - lubię to :)

Gość mlodziutki
aha, a najbardziej lubię jak facet ma wąsy i brodę :) Fajnie smyra :)

Gość carolusek
zdecydowanie zmien idiote.... to nie mc donald...że zamawiam i w 5 minut jestem obsłużony.