Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynikaaa26

Nie podoba mi sie moj tyłek?Jak go zmienic?Help

Polecane posty

Gość martynikaaa26
Nie .Nie rozbiore sie. Ale jak wam sie podoba moja figura. Obiektywne oceny. Dodam ze mam 26 lat i tak wyglada moje cialo po ciazy.

Ja też mam 26 lat,i ponawiam pytanie,czemu mówisz że jesteś brzydka?Nie możesz być brzydka skoro byłaś w ciąży,i czemu tu szukasz dowartościowania a nie u boku swojego męża i czemu wystawiasz swój tyłek jak jesteś matką,myślisz że twoje dziecko chciało by wiedzieć że jego matka wystawia tyłek do internetu i faceci trzepią sobie konia?A potem się dziwimy że dzieci są popierdolone,ja sie nie dziwie jak maja takie matki niedorozwinięte.

Gość martynikaaa26
Nie podobam sie sobie z twarzy.POniewaz" - mam duzy nos - tradzik krzywe zeby i okropne wlosy. Jestem na codzien powazna kobieta.Mam odpowiedzialna prace Oj chcialam sie dowartosciowac.

martynikaaa26- a męża masz?Po za tym myślisz że jak pokażesz tyłek i mi stanie to będzie to dla ciebie oznacza że jesteś piękna?jestem młodym napalonym facetem i dla mnie każda młoda dupa jest piękna bo jak patrzę to myślę swoim fiutem,jednak jak bym miał sie z toba związać to zaczoł bym myslec juz głową i chciał bym zobaczyc twoje pieknie wnetrze a nie tylko tyłek cicki i cipke,dalej nie wiem o co ci chodzi,czemu sie nie chcesz rozebrać?co ci zależy?I tak juz twój tyłek widzałem to jak zobaczę cie całą to nic sie chyba nie stanie

Gość martynikaaa26
Akurat nie mam meza.Rozstalam sie i wychowuje dziecko sama. Mysle ze w glowie mam poukladane ale czasami mam glupiutkie zajawaki mimo to ze jestem mama.Odbijami.Chyb adostalam udaru.

I wszystko jasne,chodzi ci o to czy jakis facet mógł by sie z toba zwiazać,mysle ze tak pod warunkiem że nie masz duzych wymagań a najlepiej jak bys nie miała żadnych wymagań i nie odmawiała mu seksu to wtedy kto wie,rozumiem że desperacko szukasz męża?

Gość martynikaaa26
NIe szukam desperacko.ALE rozgladam sie.A wymagania mam duze, nawet bardzo.

Czyli musisz poczekać do 30 kiedy twoje wymagania spadną do 0,musisz sie pogodzić z losem samotnej matki,skąd jesteś?

Gość martynikaaa26
Npewno swoich wymagan nie zmiejsze.WLASNIE Z wekiem rosna w gore.Byle jakim facetem sie nie zadowole. BYcie z kims tylko po to zeby nie byc samemu.Bez sesnu.

a najlepiej jak bys nie miała żadnych wymagań pewnie ,ze nie miejwymagan, zwykly z pod budki z piwem sie nadaje :D bo jetes samotna matka .masakara :D

Salut a ty myslisz że normalny facet który jest przystojny i poukładny to związe sie z kobietą w ciąży która jest tak pojebana że wystawia swoja dupe w internecie,wybacz ale jak mam wybór pomiedzy samotna normalna dziewczyna a pannę z dzieckiem to wole ta pierwszą z tego względu,po za tym uwirz mi że żadna kobieta nie zwiąże sie z samotnym ojcem bo przeszkodą jest ...dziecko,zadna atrakcyjna laska nie będzie z facetem i nie będzie matka dla obcego dziecka,niestety ale takie jest życie.

nie chce mi sie z toba gadac :P sam ja nakrecales kretynie by sie wystwila nago a teraz wyzywasz ja od pojjebanych:P dupa z ciebie nie facet jestes gorszym zboczencem :)niz ona:P kretynka i kretyn pieknie sie komponujecie:D

Gość martynikaaa26
Po zatym tu jestem anonimowa. Ja wiem ze ciezko bedzie mi poznac normalnego faceta. Ja i tak znam swoja wartosc.Gdybym tylko chiala to bym nie byla sama.To jest moj wybor.

salut. bo ja facet jestem i nagość kobiet mnie podnieca i mi sie podoba,jak mam okazje to wykorzystuje je do tego żeby sobie pooglądać a i czasami sobie go strzepię,jak bym tam ci swojego siurka w necie nie pokazał ani tyłka bo co bym z tego miał że byś mi powiedziała że ładny albo tez i nie ładny,coś mi sie zdaje że ty też samotna mamą jesteś i kandytata na męża u ciebie nie widać,no cóż,niestety ale dzisaj faceci nie są już tak bardzo głupi jak kiedyś byli i lepiej być samotnym niż utrzymywać cudzego bachora i jego mamę Martynka a jak ja bym chciał to bym był Prezydentem ale nie chciałem sie do tego stopnia poniżać i nie zostałem nim:D

trzep sobie chlopie trzep ,bo to ci pozostalo ptasi mozg i wlasna graba :P ze tez taki cudak nie umie czytac ze zrozumieniem tia mausia ze mnie zaden ,kretynizm masz wrodzony?:D

salut. cieszę się że mnie znasz bo ja też cię lubię,no przykro mi że tacy faceci jak ja wola być samemu niż z jakimiś kurwami-nierobami,w zyciu trzeba mysleć a od trzepania to na szczęście żadnych komplikacji nie ma takich jak dziecko czy hiv a ty nadal będziesz samotna bo faceci juz pierdolą was,za bardzo jesteście skurwione

no mowilem kretyn :D od trzepania ci mozg wygnil chlopczyku :D o ile go miales :P

A masz jakieś argumenty żeby ten mój kretenizm był udowodniony i podparty argumentami?

masz lustro?,tam zobacz kretyn jak sie patrzy:) gdyby glupota umiala fruwac ...:D

Szkoda że nie masz argumentów,a już myślałem że rozmowa pójdzie w inteligentnej fazie,no cóż znów zapomniałem że jesteś kobietą i myśleć nie potrafisz,jedynie co umiesz to obrażać innych i być chamska wobec innych,a potem się dziwisz że żaden facet cie nie chce.

cóż znów zapomniałem że jesteś kobietą mowilem ,zes kretyn po co argumenty tobie?:) jak nie czytasz ze zrozumieniem:P a co do inteligecji moze i wiesz co to ,ale cos daleko od ciebie przebywa :) ps . i wyloze Ci kawe na lawe ..bo juz od jakiegos czasu, tepa dzido prubuje ci napisac ze jestem facetem kretynie :D