Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqa25

ciąża albo coś sie rozlegulowało

Polecane posty

Gość aqa25

Może ktoś mi podpowie, co się dzieje.Dziś mija 37 dzień cyklu i nadal czekam na @. Nie wiem co się stało, bo zawsze były 28-32 dniowe.Test robiłam w 2 dni temu i wyszedł negatywny, z tym że ta jedna kreska była mało wyraźna.Chyba ten test nie może byc za wiarygodny. Z drugiej strony po terminie powinien test wykryć początek ciąży.Sama nie wiem co myśleć.Może ktoraś z Was miała podobnie?

Gość nataliiiiii
od kilku dni czekam na okres i idze duzo takich tematów .. ja zrobiłam dwa testy i negatywne ale dzis ide do ginekologa sprawdzic .. moze te nagłe upały ??

Gość hurkalinka
mnie przez te upały okres opóźnił sie o 10 dnia, moja siostra też później dostała okresu, więc może cos w tym jest

Gość Iskierka...
Witam Cie serdecznie;) Ja mam ten sam problem, spoznil mi sie 6 dni, wczoraj miby dostalam, ale jakis taki skąpy i nic nie bolalo... Dopiero dzisiaj cos zaczyna bolec. ale krwawienia nie ma...:( daje sobie 2 dni i jak cos to lece po test... Pozdrawiam!:)

Gość nataliiiiii
czyli nie danerwujemy sie bo jest nas wiecej :) troche mi ulzyło . mysle ze pogoda moze miec wpływ bo widze duzo takich tematow o spozniajacym sie @

Gość Iskierka...
hurkalinka Czy Twój tez był taki dziwny? Skąpy? Dodam, ze to byla czysta krew a nie jakies "brązowe plamienia" o ktorych czytalam w innym temacie... Z gory dziekuję!:)

Gość aqa25
moze rzczywiście przez te upały, tylko ze jakosć w to nie wierze.Poza tym nie mam zadnych objawow zblizającej się @ tylko plecy mnie bardzo bola zaraz po przebudzeniu. Poczekam do końca tego tyg jak nie toide do ginekologa.

Gość Yvonnna
Tak dziewczyny, cos w tym musi byc, bo mnie tez sie spoznila chyba z tydzien a teraz jest jakis dziwna i skapa. A upaly bardzo zle znosze, czuje sie zazwyczaj podle.

Gość Yvonnna
U mnie tylko lekkie, brazowe plamienia.

Gość Iskierka...
Dziekuje Wam Dziewczyny:) Podpielam sie pod temat bo zwariować mozna..:) Moze jeszcze nie czas na Dzidziusia:) Milego dnia Wam zycze!

Gość nataliiiiii
ja tez nie mam zadnych objawów .. a zawsze przed okresem bola mnie na maxa piersi i brzuch