Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggodsso

co myslicie o tych piersiach?

Polecane posty

Niektorzy lubia male piersi, dla mnie sa ladniejsze niz wilkie balony typu Pamela Anderson, wiec nie jest zle :) Do tego fajne szczuple cialo i wychodzi sex bomba ;)

Gość ggodsso
cialo mam mniej wiecej takie jak ta dziewczyna ale piersi wcale :O roznica miedzy biustem a pod nim wychodzi tylko 4 cm 😭

Gość katiess83
tych piersi prawie nie widać.

Gość on średniak
smalllll

Gość a gdzie ty tam .
piersi widzisz?????

Gość ggodsso
nie badzcie wredni :O 😭 ja sobie piersi nie wybieralam :( mam male , w sumie to ich nie mam ale dla normalnego faceta bylby to problem? czy wielkosc piersi moze wplynac na udany seks?

Gość wołanie na puszczy
dziewczyno, sex jest w głowie, sexapil w oczach ustach, zachowaniu, atrakcyjność sexualna to oczywiście teżfigura, ale nie piersi decydują o udanym sexie, ani duże czy małe wargo sromowe jak tu wiele osób katuje się tematem. znam wiele dziewczyn, zewnętrznie perfekcyjnych, a jednak dla mnie totalnie asexualnych. miałem sex z dziewczyną(ami) o niedużych piersach jak te i wierz mi że to czy sex był udany zależało od tego czegoś co doprowadziło do niego, że ze sobągo mieliśmy, a nie rozmiar piersi.

Gość fajansiarz
Spokojnie, nie popadaj w paranoję, tak jak faceci ze swoimi penisami. Małe piersi - można rzecz przedmiotowo, ale kto normalny uzależnia powodzenie związku od tego, jakie kto ma piersi albo penisa?? Liczy się całokształt! Na początku oczywiście wygląd ma znaczenie, ale nie liczą się same piersi, tylko cała Ty: spojrzenie, twarz, włosy, sylwetka, sposób chodzenia itp. Wiele razy zdarzyło mi się zwrócić uwagę na fajną dziewczynę, która była dla mnie atrakcyjna pomimo braku 'balonów'.

Gość ddddddsaaaaaaaddf
takich placków nie wy****asz