Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoochiana mala

jak powiedziec dziewczynie, ze ją zdradził chlopak, ale zeby nie bylo na mnie?

Polecane posty

Gość zakoochiana mala

Poznałam strasznie fajnego faceta. Niestety zajęty. Mimo to kręciłam się przy nim.. zawsze byłam w potrzebie itp. Wkoncu, któregoś razu wylądowaliśmy w łóżku. dla niego to najwyrazniej nic nie znaczyło, bo dalej jest z tą swoją panną. ona o niczym nie wie! uważam, ze to nie w porządku i powinna się dowiedziec. jak to zrobic zeby ona się o wszystkim dowiedziała, ale zeby nie wiedziała.. ze inf wyszła ode mnie. tak samo zeby i on nie wiedział, ze ja w tym maczałam palce. macie jakies pomysły?

Gość hhjjmsr
Napisz jej esa z nowego numeru tel.

Gość hhjjmsr
a chcesz mu dopiec ?

Gość woże sie po miescie AUDI ;)
jak dla mnie to ty jesteś chora na umysł. raz że kręcisz się koło zajetego faceta czyli szmacicho z ciebie, a dwa jeszcze na dodatek chcesz rozbic mu związek. masakra, weź sie lecz. widocznie nic dla niego nie znaczysz skoro wrócił do swojej dziewczyny!!

Gość scuderiaa
właśnie chyba chcesz mu dopiec.albo sie zadłużyłaś i chcesz skończyć jego związek.nic ci to nie da bo on bedzie wiedział kto go sprzedał pannie...ja bym sie w to nie mieszał http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość porolumanek
morde w kubeł popierdolencu jeden ! kretynką jestes ! i tyle , facet jest od jebania , kobieta od czekania .... dalas dupy a teraz chciałas by go dla siebie ! zenujace ! myslisz ze tamta co ? wlosy sobie rwac bedzie z glowy jak sie dowie ? ze zuci jego a ty go sobie wezmiesz ? myslisz ze cos zmienisz tym ze powiesz ? dziwką jestes i tyle , kobieta normalna o dziwke nigdy zadzrosna nie bedzie , bo to tak jka by byc zazdrosną o reke faceta ktorą sobie robi dobrze ...

Gość kaskaczek
Pewnie najlepsza przyjaciolka jego dziewczyny i dlatego nie chce zeby wyszlo :o

porolumanek DOBRZE powiedziane!

Gość superExtra
to nie ona była z kimś związana, nie ona obiecywała być wierną. jedziecie po niej, a czemu nie po nim? piszecie że ona dla niego nic nie znaczy, a w takim razie co, jego dziewczyna dla niego tyle znaczy, że nie umiał trzymać rozporka zamkniętego http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość zakoochiana mala
nie jest moją przyjaciółką. prawie jej nie znam. jak sie on dowie, ze to ja sie wygadałam to bede u niego przekreslona. tego nie chce, bo go kocham i mam nadzieje. przestancie na mnie bluzgac, nie wiecie jak to jest móc się dla kogos dac nawet zabic, myslec o nim non stop i w ogole:( nie ma zadnych swiadkow tamtej sytuacji. jedynie rozomwy na komunikatorze. bo rozmawialismy o tym co się stalo. mysle zeby zainiciowac drugi taki seks i zatroszczyc sie o swiadka, na ktorego by wszystko bylo w razie co, albo udac wlamanie na kompa.. ze ktos mi sie wlamał i wykradl wszystko. tyle, ze to strasznie naciagane pewnie bedzie nie?

tak ale jesli SUKA nie da to PIES nie weźmie. a faceci wiadomo.. po ch*j przybija się do zajętych facetów. niech sobie swojego znajdzie a nie za cudzych sie bierze. ja mam dla takich zero szacunku, dla mnie to szmata i koniec

Gość bellabellabe
Ja pierdole, ale z Ciebie kurwiszon, chcesz powiedzieć dziewczynie tylko dlatego żeby go odbić... A on i tak Cię będzie jako spermowór traktował i lalkę gumowa żeby sobie spuścić z kręgosłupa :/ Jak suka nie da pies nie weźmie, ale pies gdyby był w porządku to by nie wziął nawet jakby suka dawała i rozkładała nogi. Ile wy kurwa macie lat?

Gość superExtra
pewnie tak, a świadek niekoniecznie może być wobec niej szczerym. po prostu się do niej odezwij..powiedz że chcesz być wobec niej uczciwa itd...

jej dziewczyno nie siedz tyle na słońcu bo naprawde bardzo ci w banie grzeje i zobaczysz ze w końcu te trociny w głowie się zapala

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hipotetycznie- ona sie dowie, zostawi go, on- hipotetycznie zwiaze sie z Toba /choc wydaje sie to nierealne ale zalozmy ze tak bedzie/. I co- chcialabys byc dziewczyna faceta, ktory wczesniej zradzil z jakas puszczalska pinda? Chcialabys ciagle zyc w stresie, ze mozliwe, ze zrobi to drugi raz... tylko, ze tym razem to Ty bedziesz ta zdradzona nieswiadomoa dziewczyna.... zal.

ile wy macie lat??? po 15 ????? masakra

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Jeśli nie ma się stałego partnera (męża / żony) lub kochanki ' kochanków posiada, a jest możliwość, że partner zdradza to należy robić co pół roku badania na HIV i inne choroby weneryczne. Teraz granice są otwarte i wirus HIV nabiera niesamowitej mobilności (a jest wiele kobiet i mężczyzn, którzy wiedzą o swojej chorobie i celowo zarażają!

Gość zakoochiana mala
przestancie po mnie jezdzic. nie wiecie jak jest no i zadalam konkretne pytanie i czekam na konkretna odpowiedzi. jesli sie z nia spotkam i jej powiem osobiscie, to przeciez bede spalona na calej lini u niego. on ze wszystkich sił nie chce, zeby ona się dowiedziała. namawialam go tez zeby sie przyznał, bo to nie fair. ale on nie chce, bo wie, ze ona go zostawi. jesli chodzi o zainiciowanie drugiego seksu, to nie wiem czy da rade. on sie zamknal na mnie po tym wszystkim. chyba zaluje, nie wiem :( pisał, ze to sie nie powinno stac itp eh.. :( wszystko przez tamta kurwe! pomalu trace z nim jakikolwiek kontakt. pisał wczoraj wieczorem, ze chyba powinnismy przestac pisac. ja sie zastrzele chyba predzej. kocham go i zrobie wszystko. teraz mam ostatnia szanse. puki jeszcze sie czasami odezwie!

dobrze by zrobił gdyby cie zostawil. zycze ci tego z calego serca. pomysl jak czulaby sie zdradzona dziewczyna... jestes egoistka bo myslisz tylko o sobie

Gość zakoochiana mala
poki* a no i ja mam 19 lat, a on 27, ta jego kurwa 24

Gość phii co za idiotka z ciebie
koorvo jebana naucz sie pisac najpierw a potem za seks sie bierz...co za matoł...

Gość superExtra
yhh jakos nie widze twojej przyszlosci z nim...nie spotykaj sie z nia, napisz do niej, zadzwon

Gość asdasdasdas
a ja bym porozmawiala z ninm - jak widzi czy to tylko darmowe bzykanie szmaty (bo na to wychodzi) czy facet chce byc z Toba(mało prawdopodobne). jezeli chce byc z Toba - pogadaj z dziewczyną... ale moge sie zxalozyc o cala kaswe, ze jestes tylko do dymania nic więcej...

Gość zakoochiana mala
ja go nie chcialam zaciagac do lozka i w ogole, bo wiedzialam, ze to nie jest okej! ale on mi raz napisał, ze jakby mu nie wyszło z tamta to bylabym pierwsza w kolejnosci, ktora sie o tym dowie. cos to znaczylo. kocham go i chce zeby rzucil tamta szmate! jak ona sie dowie o naszym seksie to ja bede mogla z nim być!

Gość phii co za idiotka z ciebie
fakt ta szmata jest tylko do dymania..tylko choojowe to dymanie jak podczas sie echo niesie bo pusty łęb tej szmaty sie od sciany odbija....

tez tak mysle. jestes poprostu dla niego ciepłym ku**widołkiem do którego wie, że zawsze może wrócić jak mu się zachce

Gość bellabellabe
Ty o niej piszesz KURWA? :D Normalnie żałosne :D KURWISZON JAKICH MAŁO pisze o niewinnej dziewczynie kurwa :D KURWA to sobie powinnaś na czole wytatuować :D

wiesz co daj do niej numer ja to załatwie ;D

a i powiedz jak on ma na imię