Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech go.......

Na widok tego zdjecia doslownie zrobilam sie mokra....

Polecane posty

Gość a niech go.......
masz racje..czasem wystarczy

Gość za chudy ......

Charlotte300392 - z czym miałbym dać rade ? z przeleceniem laski w kilka minut po jej poznaniu ? heh było i tak, ale nie powiem to raczej od sytuacji mocno sprzyjającej zależy i nie mówie tu o zamroczeniu alkoholem

muszę Wam powiedzieć, że Wiliam Levy nie jest gejem ale ma żonę :P a w ogóle to gwiazda telenowel meksykańskich jak np. Soritlegio , widać że lecicie na latynosów arabów i muskuły

Gość wcale nie ma dużego
i faktycznie koleś jest taki przesłodzony, ble

Gość olka b
zadziwia mnie niezmiennie to że inne babki kręci wygląd takiego gościa jak ten... przecież to czipendejlus, taki lowliboy i jak dla mnie to on nie ma nic, ale to NIC wspólnego z męskością... :( ale ciekawe jest to, że babki jednak też są wzrokowcami - no nie wszystkie, bo nie wszystkie jara taki goguś.. \ale zastanawiam się czy to właśnie ja przypadkiem nie jestem w jakiejś zdecydowanej mniejszości, bo dla mnie ten widok jest beznamiętny heh ;)

Gość a niech go.......
ten nie jest lalusiowaty, pewnie takiego bys wolala, co olusia? http://2.bp.blogspot.com/_F0lD--leAnQ/S8bOwSpY_RI/AAAAAAAAAPs/JjRzLUDTKeY/s1600/misiek2.jpg a ja mam odwage powiedziec - tak lubie ladne ciala, ladne meskie twarze (ladne to dla mnie takie o regularnych rysach), lubie lekki zarost, lubie facetow ktorzy wygladaja na niegrzecznych chlopcow, lubie ladne pałki :D i nie jestem hipokrytka! ok sama nie jestem idealna- uwazam ze mam za maly biust, ale dbam o siebie, mam fajny tylek i zgrabne nogi, robie cos ze swoim cialem i nie sciemniam ze liczy sie tylko wnetrze

Gość Ble.......
Ja bym właśnie takiego wolała :D

Gość a niech go.......
dla mnie jest on komopletnie aseksualny, nie byalabym w stanie isc z kims takim do lozka:(

Gość Marta131
Eh, sama bym wskoczyla :)

Gość sprzecik fajny
ale twarz mi się nie podoba

Gość koszulke ma pedziowska
i wyraz twarzy usta wymalowane ale w realu na żywca to spoko fajniutki facet :P

Gość nie chce cie martwic
ale to nei jest zwis a niepelna erekcja :D penis w zwisie wyglada zupelnie inaczej moze ma chlopina problem z pelna :D

Gość nie chce cie martwic
a od siebie to tylko dodam, ze facet w takiej... hm, bieliznie jest u mnie skreslony i nie dziwie sie, ze go od gejow wyzywaja

Gość Mam na imie earl
:classic_cool:

Gość sekretarka jestem w
On sredniak, chyba zartujesz, na tym chudym szparagu nigdy

Gość erthgrth
Ale trzeba miec najebane zeby zdjecia swojego maaalego umieszczac:D Niestety ale ten jest sredni;p

Gość on średniak
to wy juz nawet na srednich nie chcecie jezdzic ?:D:D:D

Gość olka b
"ten nie jest lalusiowaty, pewnie takiego bys wolala, co olusia?" Hehe, nieee.. nie zrozumiałaś mnie - ja nie jestem wzrokowcem, więc nie szukaj mojego typu, bo to co mnie się podoba w facecie nie da się ująć na żadnym zdjęciu, słonko ;) A ten gościu ze zdjęcia nie wygląda na niegrzecznego wcale a wcale.. raczej na takiego zmanierowanego lolusia, który się mazgai jak mu się krem do golenia jajek skończy albo samochód nawali na trasie hehe. I też nie jestem hipokrytką. Akurat tak się złożyło że mój facet jest bardzo przystojny, ale ja akurat nie na to poleciałam, ale na to jaki On klimat tworzy swoją osobą ;p No ale i tak nie mamy o czym dyskutować, bo o gustach się nie dyskujtuje przecież - niektórzy wolą słodkie yorki, a niektórzy prawdziwe psy ;)

Gość sdfd
ciekaw jestem czy ''a niech go'' jest taką rasową laska i trzeba koniecznie wygladac jak ten ze zdjęcia zeby takie dymac bo np mając sprzet jak no ten gosc wyzej to juz fajnych lasek nie podyma czy jest ona zwykła przeciętną laska której sie podoba ten facet ze zdjecia ale niekoniecznie na tyle fajna zeby taki koles chcial ją przeleciec...troche zamotałem ale mam nadzieje ze zrozumieliscie sens mojej wypowiedzi

Gość a niech go.......
trzeba mierzyc sily na zamiary :D

Gość szkoda ze do siebie tego nie
odnosisz :D

Gość a niech go.......
odnosze, to byla odpowiedz na pytanie sdfg czy jakos tak

Gość tomi0511_1976
No cóż....Swego nie znacie a cudze chwalicie