Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25letniaa

Oceńcie moją firgurę, proszę...

Polecane posty

Gość obiadek
nie mam to wpamieci :) bo robie kanapeczki na sniadanko, obiadek, i kolacyjke i miedzy daniami glownymi jemy tez kanapeczki ;)

Gość kicius;9
to powinno ci wystarczyc dla niego jestes najpiekniesza i wyjatkowa a co obchodzic cie zdanie innych?? ja mam maly biust masywne uda duzy nos i co z tegoo?? mam kochajacego partnera ktory nawet rano gdy suie budze i wygladam okropnie powie mi ze jestem sliczna nie przejmuj sie innymi!!

Gość 25letniaa
Wiesz czasem jest lepiej; czuję ze ładnie wyglądam, albo wyglądam beznadziejnie, ale tak się czymś zajmę lub z kimś zagadam, że nie ma to żadnego znaczenia:) Ale często jest tak, że wychodzę np. w nowych ciuchach i stwierdzam, że wszystko jest okropne. Więc moja szafa pęka w szwach, a ja intensywnie rozmyślam, co ubrać itp. To jest głupie, zwłaszcza że mam jakieś tam pasje i zainteresowania, i to na nich powinnam się koncentrować...

Gość 25letniaa
Kiciuś, a długo jesteś ze swoim? Bo mi się czasem wydaje, że mojemu po 8 latach pewnie spowszedniałam; tyle teraz młodych, pięknych lasek;) Jestem go pewna w 100%; nie wiem czemu to mi nie wystarcza...

Gość kicius;9
ja co jakis czas przegladam garderobe i wyrzucam ciuchy ktorych nie nosze w to miejsce kupuje cos w czym dobrze sie czuje wiesz tez kiedys przywiazywalkam wage do opini innych ale teraz juz mi to obojetne wazne ze ja dobrze sie czuje a gusta sa rozne ciuch ydla jednych modne dla innychsa obciachem

Gość kicius;9
ja jestem 2lata moze wyda ci sie ze to krotko ale wiesz dla knie jie wazny jest staz nim nie ocenisz uczuc. ja staram sie go zasjakiwac w domu jak jestesmy to raczej nie patradyje w sukienkacjh al czasami staram sie ladnie dla niego ubrac pomalowac itp

Gość 25letniaa
No ja też mam zestawy, w których po prostu dobrze się czuję; a jak się dobrze czuję, to automatycznie lepiej wyglądam;) 2 lata związku to wcale nie tak krótko...Wystarczająco, zeby poznać się w różnych sytuacjach życiowych i przetrwać pierwsze problemy.

Gość kicius;9
ja uwazam ze duzo przeszlismy i ze jestesmy w miare zzyci ze soba nie znudzilismy sie jak narazie i raczej tak nie bedzie. w towarzystwie moj chlopak a raczej narzecvzony zawszze pokazuje ze jestem z nim jego :) mieszkamy razem wiec wie jak wygladam bez makijazu itp akceptuje to

Gość 25letniaa
Mój nawet woli mnie bez makijażu;) Dlatego zaczęłam bardziej delikatnie się malować - bez makijażu niestety nie mam twarzy:/

Gość kicius;9
nie przesadzaj! to jest moje gg napisz to pogadamy 7113130

Gość 25letniaa
Ok to już piszę;)