Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

kiedyś na pewno sobie to uświadomicie" wtedy nas Drzyzga sama znajdzie :P

A widzisz liliputko nie trudno ich zauważyc nieraz czytuje tematy na ich temat, bo obawiam się, że nie tylko ja mam ich dośc. Nie noo.. nie wyobrażam sobie aby osoba któras mi dobrze znana w wieku 30 +- siedzi na kafe i tak od rzeczy nawija Ja też czytuję, co wiecej nie ze wszystkim się zgadzam, ale mam dystans do siebie i innych, Każdego sprawa, jak spedza wolny czas 🖐️ Jeden lubi grządki na działce, inny spacery po lesie, inny kafeterie. Ale wiem, stara doopa jestem 30+ i dla Ciebie moje zdanie pewnie trąci geriatrią :o 🖐️

ike- ja zakładam o Tobie tematy ?:) ja już słyszałam masę wieści na Twój temat :) nie zapisuje, bo o tym się głośno tu mówi, skoro swoje życie prywatne przekładasz na kafe:) ja na wakację wydaję :) dlatego zapierdzielam z ulotkami :D a Ty będziesz tu dalej szydziła z innych, kiedy ja leżąc na plaży powiem... " ohh ike, jak mi przykro, że Ciebie może opalac jedynie blask monitora i pomarańczków ' :D

ja już słyszałam masę wieści na Twój temat to w radio też już o nas mówią ?:)

I nie skończysz z tymi idiotycznymi tekstami.. aż Ci się odciski na paluchach porobią 🖐️ cóż, zostaje mi tylko współczuc:( :( jak pisałam- kiedyś sobie uświadomicie kim jesteście:) ja tymczasem idę z moimi ulotkami w świat :classic_cool:

ohh ike, jak mi przykro, że Ciebie może opalac jedynie blask monitora i pomarańczków ' " naprawdę będąc na wakacjach będziesz myślała o kaffe? I ty masz czelność mówić że jesteśmy nie teges :P ?

ja tymczasem idę z moimi ulotkami w świat" a dokąd z nimi idziesz?

jovik w superlatywach chociaż? ;) dostałaś maila ode mnie wczoraj?

chyba mówię tępa strzało że z ulotkami roznoszę je ludziom w moim pięknym Krakowie !=) żadna praca nie hańbi za to jej brak - owszem :D pa;**

Gość stroppoiuy
widac jak jej odcięli :D kolejna uzależniona idę na plażę :D! bye

Gość difficult issue
a mi sie wydaje, ze wszystkie te gwiazdy az sie napuszyły, ze są takie rozpoznawane. Bo w życiu prywatnym nikt ich nie zauważa, są zwykli, niefajni, nudni. Tutaj za to, nikt nie zna ich prawdziwych osobowości wiec sobie mogą poudawac. I tak np Regres jest kur.wa zajebistym gosciem pracującym niemalze w Microsofcie, będącym prawą ręką Gatesa. Ma dziewczyne supermodelke, której wystarczą 3 orgazmy za jednym zamachem do życia i która mu wszytsko funduje. O dziwczynach sie nie wypowiem, bo szczerze mówiąc za rzadko tu wpadam, i tylko kilka razy na nie wpadłam i nie mam zdania. Ale ja chyba ich troche rozumiem, uzaleznili się z deczka, rano jak sie tylko obudzą to pierwsze co - kafe, i ciekawe, czy ktos skomentował mój jakże inteligentny wpis. A potem, tak co 10 min koleja wizyta. I tak cały Boży dzien. D R A M A T.

Gość wiwnwiw
no z takim wyglądem??? brum nie bredź! słonce by zaszło :D

Gość wiwnwiw
difficult POPIERAM W CAŁOŚCI hehe, Regres mieszka na wsi Wyganczyce i nie ma swojego lapa ani panny rzeczywiscie powód do dumy:D

Fakt - zaszłoby jak nic to słońce. 😭 Ale może dziś to nawet przysłużyłabym się ludzkości. :D

difficult - bardzo wnikliwe i bardzo prawdziwe.

I tak np Regres jest kur.wa zaj**istym gosciem pracującym niemalze w Microsofcie, będącym prawą ręką Gatesa. Ma dziewczyne supermodelke, której wystarczą 3 orgazmy za jednym zamachem do życia i która mu wszytsko funduje. " :D:D:D Gates ma dzisiaj zlecenie dla mnie :D 15 min mnie teraz nie będzie :) ale niedługo wrócę ;)

Gość deddeedeeded
ale wy macie smutne życieeee o matulu!!!!!!!!!!!!!!

Gość deddeedeeded
brum dziecko13sto letnie musi do 100 dociągnąc, bo się założyła z Bolkiem i Lolkiem o gumę Donald :O