Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka marianna

jak reagujecie dziewczyny kiedy jestescie na plazy z facetem....

Polecane posty

a obok Was opala sie dziewczyna toples? czy jestescie złe ze akurat obok Was sie rozłożyła? Obserwowałam z boku zachowanie facetów na taki widok i niestety czesc z nich przedstawia żenujacy widok...na plazy sa z żonami a gapią sie na cycki innej kobiety. Mam nadzieje, ze mój facet byłby bardziej dyskretsny ale i tak nie chciałabym żeby inne kobiety sciagały staniki na noramlnych plażach.

Popatrzec sobie nie moze? Przeciez no normalna reakcja. Faceci sa wzrokowcami. Ja i tak wiem, ze moj maz kocha mnie i moje cycki podobaja mu sie najbardziej :P

Gość ja ostatnio bylam na plazy
i obok opalala sie dziewczyna bez stanika, moj facet nawet nie zwracał na nia uwagi i mi to też nie przeszkadza, chociaż na plaży są również dzieci więc raczej nie wypada opalać się toples

Gość przyszła plażowiczka
ja właśnie za dwa tygodnie jadę z moim facetem na plaże i już mam trochę o takie sytuacje "stresa" ;/ ;) Na szczęście to nowy facet bo mój były to by pewnie zaraz przelecieć chciał taką :(A obecny no cóż...całkiem inny typ człowieka - lepszy..ale zobaczymy co będzie...

Gość oakasdjhfjas
ja się sama gapie a najważniejsze to patrzeć razem w tym samym kierunku :)

Gość olivkova olivecka
e moj slubny wklada ciemne okulary i mysli ze niewidze haha a tak serio to po nim taki widok splywa jak deszcz po szybie swoje widzial i widok damskiego ciala jest mu obojetny gdyby mial 20scia pare lat pewnie by sie slinil wiec ja mam moje drogie za soba takie tam moje dawne zazdroscie i leki ze maz bedzie sie slinil na widok mlodego pieknego ciala mludki zreszta miedzy niebem a prawda niejedna mludka mi figury zazdrosci a mlodzik zwiesi na mnie oko wiec ja tam do tej kwesti tego tematu z usmiechem i na luzie

Gość olivkova olivecka
e moj slubny wklada ciemne okulary i mysli ze niewidze haha a tak serio to po nim taki widok splywa jak deszcz po szybie swoje widzial i widok damskiego ciala jest mu obojetny gdyby mial 20scia pare lat pewnie by sie slinil wiec ja mam moje drogie za soba takie tam moje dawne zazdroscie i leki ze maz bedzie sie slinil na widok mlodego pieknego ciala mludki zreszta miedzy niebem a prawda niejedna mludka mi figury zazdrosci a mlodzik zwiesi na mnie oko wiec ja tam do tej kwesti tego tematu z usmiechem i na luzie

Gość olivkova olivecka

Gość olivkova olivecka

no cóz chyba jestem odosobniona w swoich pogladach. Nie lubie jak facet jest ze mna a gapi sie na inne kobiety....chyba chodzi o kulturę tego mezczyzny. Wiem ,ze faceci to wzrokowcy ale moga chyba zapanowac nad tym majac przy boku partnerke. Zreszta mam wrazenie,ze panie na plazach w Polsce chca byc podziwiane prze innych facetów a tylko dorabiaja ideologie o wolnosci itp.

nie uwazam ze to normalne jak facet pozera wzrokiem cycki takiej kobiety. Nie chciałabym miec przy boku takiego sliniacego sie faceta. Polska to inna kultura i panie opalajace sie toples zawsze beda budzic tania sensacje facetów (nie wszystkich oczywiscie).

olivkova olivecka - bardzo ciekawe, co piszesz, gdyby jeszcze składania twojej wypowiedzi pozwoliła ją zrozumieć:)

Gość kicius;9
ja tez nie lubue ale moj facet i tak woli mnie czesto mi to okazuje w takich sytuacjach

Gość facet nie woli Ciebie
nie ma wyjscia , pzreciez nie rzuci sie na obca laske wiec lepszy wrobel w garsci niz gołab na dachu.

Gość kicius;9
przykro mi ze twoj facet tak robi. moze i sie patrzy ale kazdy chyba tak ma

Gość kicius;9
dokladnie ja tez patrze na innych facetow np na lazy ale nie znaczy to ze sie na nich rzuce itp tpo ze patrzymy sie na innych jest normalne patrzenie to nie zdrada

Gość zapsz
Musiałby być naprawdę dziwny gdyby nie spojrzał. Mnie na przykład to kręci,jak tak spogląda, nie wiem czemu

gdybym mojemu miała tak zabraniać byle głupoty, to dawno by mnie pogonił.W związku są pewne granice tolerancji, niestety zdarza się ze kobiety lubią często przesadzać.

Gość kicius;9
dlatego ja nie robie z tego powodu awantur tylko sie na niego popatrze i usmiechne on juz wie o co chodzi zreszta na plazy to normalne gorzej jak na ulicy oglada sie za kazda to troche denerwuje ciagle obracanie glowy za inna na szczscie mi sie to nie zdarza z moim narzeczonym

Gość nie wierze ze jestescie
az tak tolerancyjne i ze Wam sie to podoba, szczególnie jak laska ma ładniejsze cycki. Ja wiem ,ze faceci sa wzrokowcami aloe przy mnie ma patrzec na mnie. A gdzie patrzy sie jak mnie nie ma przy nim to juz jego wola. Dla mnie to upokarzjace dla kobiety jesli jest z nia a gapi sie na inna. Zastanówcie sie z kim jestescie.

Ja się nie muszę zastanawiać.Kochamy się bardzo i to że się spojrzy na innej cycki to żaden grzech, ja tez sobie lubię popatrzeć.To normalny ludzki odruch. Franka Nie czujesz się głupio jak tylko Ty jesteś toples?

Gość kicius;9
nie wierze ze jestescie jestem atrakcyjna kobieta i wiem o tym za mna tez sie og;adaja gdy jestesmy na plazy wiec nie musze sie bac ze moj facet zachce innej proste zeby byc tolerancyjnym w zwiazku trzeba wiedziec czy druga osoba cie kocha ja jestm tego pewna wiec czego mam sie bac