Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatratakasobie

Jak schudnąć 1 kilogram w tydzień ? Co jeść ?

Polecane posty

Gość kleopatratakasobie
a możesz mi dokładnie powiedzieć jak dokonałaś tego cudu ? Co jadłaś ? Co ile? W jakich ilościach ? Jadłaś po 18 ? Wszystko co wiesz, byłoby mile widziane jakbyś napisała, a jak można zapytać do jakiej wagi spadłas ?? :)

masz świetną wagę :x taką miałam przed ciążą i próbuje do niej wrócic :p

Gość kleopatratakasobie
blue c. Napewno CI się uda ! :) wystarczy silna wola i motywacja :)

Gość kleopatratakasobie
może najpierw Ty -----------> Proszę, odpowiesz ?? :)

Gość może napisz najpierw
no pisałam już kiedyś o moim odchudzaniu na forum Diety. Jeśli znajdę ten topik to ci skopiuję albo linka podam. :) A ten program bikini to był w Shape z maja 2009. Ale Shape powtarza swoje płytki więc moze znów potem dali to. :)

Gość może napisz najpierw
mam 170cm wzrostu a waga ok. 55-56kg. :)

Gość kleopatratakasobie
Aha ok to czekam niecierpliwie :)

Gość kleopatratakasobie
Ło Boże ! Nie wyglądasz za chudo ?

Gość kleopatratakasobie
Aco do przepisów możecie jakieś polecić ?

Gość kleopatratakasobie
dziękuję :)

Najlepiej zacząć odchudzanie pod okiem specjalistów, którzy doradzą jak zmienić dietę i jakie ćwiczenia będą dla nas najlepsze. Nie ma nic lepszego niż indywidualne podejście - przecież nie ma dwóch takich samych ludzi. Dlatego polecam wczasy odchudzające w Primaverze, wiedza co robią!

Śniadanie: jajecznica na boczku Obiad: Schabowy, ziemniaczki surówka Kolacja: Jakieś kanapeczki + między posiłkami owoce i jogurty i oczywiście dużo ćwiczeń (aeroby) ...ale, żeby tak zrobić trzeba mieć jaja i nie bać się spocić 90% osób wybierze sucharki i jogurty 0% z aspartamem i zero ruchu i po tygodniu zdziwiona, że nie ma efektów, a po 3 tygodniach zdziwiona że już +3kg, bo zaczęła wpier***ac co się da i jest efekt jo-jo

Gość karoo:D
rób dziennie 100 brzuszków, ale tak co jakiś czas np 20 raz itd.. pij dziennie 2l wody niegazowanej.. jedz jabłka pomarańcze mandarynki.. bieg w miejscu nie musisz sie tak przemęczać.. ja po prostu jadłam tak śniadanie: herbata bez cukru pół kanapki z szynką i jakis owoc obiad : sok z marchwii lub jabłka oczywiście sama robiłam go no i jakałś zupę ale nie za dużo .. NIE OPYCHAĆ SIĘ CHLEBEM !! nie jedz przez tydzień chleba i ziemniaków kolacja: godz 17.. jogurt na koniec ćwiczenia.. przez tydziń schudłam prawie 3 kg ale dużo też chodziłam na spacery.. miałam nie chodzić ale moja koleżanka miała nadwagę musiała się ruszać to zaczęłam z nia spacerować i tak zaczęlam chudnąć razem z nią :)) mam nadzieję że to Wam coś da.. a jak będziesz głodny poprostu weź cos do buzi i to trzymaj ja tak robiłam i zapominałam o głodzie pozdrowienia :)) :D