Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaw105

Jak najszybciej shudnąć

Polecane posty

Gość Przemyslaw105

Mam bardzo duży problem , ważę 66 kg , a powinienem 49-52 max.Poszukuję szybkiej diety.Bardzo dobrze było by , gdyby po tygodniu były widoczne efekty.Jak będą efekty , to będę stosował dłużej do wymarzonej wagi.Dodam , że nie mam roweru i na dietę nie mogę wydać dużo.Nie chcę efektu jojo , bo musi się utrzymać do następnych wakacji.

Gość Przemyslaw105
Może ktoś wyjaśnić coś na temat głodówek?

Gość a moze 10dniowa glodowka?
Ja na takiej ostatnio bylam.Nie wazylam się ale duzo schudlam :) Ubrania byly luzne i mieszcze się teraz w spodnie o rozmiar mniejsze co wczesniej bylo niemozliwe :D Ale zeby nie bylo ze Cie namawiam do głodowek bo to nie jest nalepsza dieta:classic_cool: ale mik zalezalo na szybkim efekcie

Gość Przemyslaw105
Jak "zrobić" głodówkę , na czym to polega?Czy mam rozumieć , że w czasie głodówki tylko pić wodę , i nic nie jeść?

w czaasie głodówki nic się nie je pijesz tylko wodę :) da się wytrzymac...najgorsze są pierwsze dni

Gość Przemyslaw105
Spoko , jak tak.jeszcze dziś wieczorem pójdę do sklepu kupić zapas wody i od jutra zaczynam! Dzięki!Jeszcze tylko 1 pytanie , czy po głodówce jak stracę na wadzę to zostanie mi taka obwisła skóra?

Ja codziennie cwicze i jest ok :) wiec jak tylko będziesz cwiczyl to będzie dobrze

Gość Przemyslaw105
Piszesz ,że ćwiczysz.Czy w czasie głodówki trzeba to robić?

nie no nic nie trzeba przeciez nikt Cię nie zmusi ;) ja ćwiczę bo przydaloby się po tej głodówce zostac przy wadze a nie przytyc....chociaz to i tak nieuniknione bo troche napewno przytyjesz...

Gość chalna
Szkoda nawet czytać tego co piszecie... :( Po głodówce na pewno wróci ci to co straciłeś i gratis nadmiar!!! Lepiej już spróbuj diety Dukana (proteinowej) i wtedy coś zyskasz ... Pozdrawiam

Gość ejjjjjj facet to ile Ty masz
cm wzrostu skoro chcesz ważyć TYLKO 49 kg??????????????????????????????????????????