Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNGULO

Śmieszne wpadki męża, chłopaka

Polecane posty

Gość aNGULO

Na początku mojej znajomości kiedy któryś raz z rzędu przyszedł do mnie mój wtedy jeszcze chłopak(obecnie mężuś). Siedzimy w pokoju, wchodzi mój Tata i mówi że Mama mnie woła. Tato został z Tomkiem(mój mąż) w pokoju. Tomek wtedy bardzo interesował się Wojskiem, militariami, czołgami i takimi różnymi.(później z resztą ukończył WAT i jest teraz oficerem). No i u mnie w pokoju na półce był sklejany model czołgu jakiegoś. Tomek więc zaczął przy moim ojcu mówić o tym czołgu i o innych czołgach też. Ja wchodzę do pokoju i pytam: O czym sobie gadacie? Tomek mówi że o czołgach. Ja mówię to macie temat do rozmowy wspólnie. Kiedy mój Tata wyszedł Tomek zapytał dlaczego wspólny temat. Ja powiedziałam że Tata jest pułkownikiem Wojska Polskiego i trochę też na ten temat. Tomek aż pobladł, takie się mądrzył prze moim ojcem a tu zonk. Ta sytuacja miała miejsce 10 lat temu Teraz z resztą jak się spotkają to gadają albo o samochodach albo o czołgach albo o piłce nożnej. Macie podobne śmieszne sytuacje.

Gość jak mnie takie cos
hahaha dobre :D trafila kosa na kamien :D:D

Gość ProfesorZycia
hhaha posiusialam się ze smiechu hoho ale wpadusia haahaa ae ten twój męzuś zabawny hahaha jak fasolka po bretonsku hahaahah :D:D:D:D:D::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hahahhahhahahahhaahhha meżusia masz śmieszniutkiego ,że huhu

Gość mój chłopak po kłótni...
Zadzwonił,by przeprosić.Odebrała mama.Przekonany,że to ja i nie chcę rozmawiać(podobne głosy z mamą) wyspowiadał się szczegółowo.....Na koniec zapytał-przebaczysz ? Mama ,musisz zapytać (moje imię).Powiedział -przepraszam,proszę jej powiedzieć,że bardzo ją kocham(ciągle myśląc,że to ja)......Kiedy przekonał się z kim rozmawiał bardzo długo wstydził się przyjść do mnie,u mamy załapał plusa. od wielu lat jesteśmy małżeństwem.:)

Gość ProfesorZycia
oblubienica :classic_cool: polecam się na przyszłość :D