Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberttttttttttt

czemu dziewczyny udaja ze nie widza chlopakow

Polecane posty

Gość roberttttttttttt

np stoje sobie na przystanku obok fajnej dziewczyny z jej prawiej strony a ona spojrzy przed siebie, w lewo, do tylu tylko nie w moja strone ;p A dobrze wie ze stoje obok niej ;p Na ulicy jest tak samo.. Raz sie spojrzy na mnie a pozniej glowa w druga strone ;p Czemu tak unikacie wzroku chlopakow? ;p Chcialbym sie usmiechanc do ktorejs a tu dupaaaaa bo sie patrzy w inna strone ;p

Gość pewnie ze lubimy
Ja tak mam. Jestem nieśmiała i w życiu nie spojrzę 🖐️

Gość ja nie jestem wcale nieśmiała
ale jestem zakochana w innym chłopaku i nie interesują mnie inni, choćby byli nie wiem jak bardzo przystojni to mam ich w doopie :) A tym bardziej na paszteta nie spojrzę, bo chyba bym zwym... Po prostu nie spojrzę :D

Gość Alicyjkaaaaaaaaa
jeszcze powie'' co się gapisz?''

Gość niegrzecznie jest się gapić
zwłaszcza na obcych ludzi na ulicy - to zostaje odbierane jako zaczepka. Chciałbyś żeby każdy na ulicy Ci się przyglądał? Pewnie czułbyś się głupio.

ja tak robie jak widzę że facet mnie obserwuje.. a jeśli nie zwraca na mnie uwagi to ja nachalnie na niego patrze do póki on nie zacznie mnie obserwować :D paradoks

Gość Taaajjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa
Jeszcze powie: Co się gapisz? Ja boję się uśmiechnąć do chłopaka. Jeszcze uzna mnie za nienormalną.

Gość b;erb;v
hehe, ja tak robię jak widzę, że ktoś nie w moim typie mi sie przygląda :) unikam kontaktu, żeby nie pomyślał, że chetna jestem na znajomość i żeby nie zagd=adał bo potem ciężko sie od natreta uwolnić :)

Gość b;erb;v
zagadał*