Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna00--

Powinnam zerwać z chłopakiem czy nie ? POMOZCIE :((((((

Polecane posty

Gość smutna00--

hej mam pewnien problem, nie piszcie ze mam isc do psychologa czy psychiatry bo wiem ze to nic nie da. Jestem razem z chłopakiem rok czasu i pare miesiecy z nim stracilam dziewictwo, bardzo się kochamy jest nam ze sobą wspaniale, ale meczy mnie pewna sprawa odkat jestesmy ze sobą :( On przedemna jakies 3 lata przed tym jak sie poznalismy byl pijany i byl u takiej facetk( niedaleko jego domu ona mieszka) patologiczna rodzina ona ma meza dzieco pijaczka straszna ! Ohydna jest obrzydliwa 10 lat od niego starsza( to taka wiejska kurwa ) on kiedys bardzo czesto pil... ona wtedy zaczela sie do niego dobierac i zrobil to z nią, to jest dla mnie takie obrzydliwe!!!! Cala wioska wie ze on to z nia zrobil i jestem mi tak wstyd ze jestem jego dziewczyna!! Raz tylko to sie zdarzylo ale sie zdrarzylo. Chcialam o ty zapomniec porobowalam o tym nie myslec jestem bardzo cholernie wrazliwa osoba jest mi z tym ciagle zle i najgorsze jest to ze ta sytuacija psuje nasz zwiazek :( jest nam ze soba wspaniale nigdy przy boku zadnego chlopaka nie bylam taka szczesliwa ale nasz zwiazek jest taki ze ja probuje o tej jego przeszlosci nie myslec ale czasem nie moge wytrzytmac i mu mowie ze obrzydliwe jest to co kiedys zrobil ze ja sie go brzydze przez to ( wiele razy przez ta niechce sie z nim kochac bo mnie to obrzydza) i mowie ze niechce z nim byc ze to nie ma sensu bo aj ciagle sie tym zadreczam ze musismy sie rozstac ze to juz koniec znami a on mi mowi ze mnie kocha ze zrobilbym dla mnie wszystko ze zycie bezemnie nie ma sensu ze bardzo zaluje tego co zrobil ze byl wtedy bardzo pijany ze chcialby cofnac czas zeby to sie nie zdarzylo prosi zebym o tym nie myslała a ja??? ok jest dobrze wybaczam ale przez pare dni a za tydzien znowu to samo !! znowu mu wypominam i tak jest co jakis tydzien :((( Moi poprzedni partnery z ktorymi bylam zadnen z nich nie mial takiej przeszlosci chodzili z normalnymi dziewczynami w okolicach swojego wieku wiec nigdy mi to nie przeszkadzalo, ale ten z ktorym jestem przespal sie przeciez z obrzydliwa oblesna gruba babą ktora ma dziecko i meza!!!! ja nie moge tego pojac nie umiem, bardzo go kocham calym sercem i nie umiem od niego odejsc chociaz wiem ze powinnam bo jestem zbvyt wrazliwa na ta sytuacije, wczoraj bylo to samo powiedzialam ze niechce znim byc ze jest mi cholernie zle z tym co kiedys zrobil, ze to jest obrzydliwe, rozlaczylam sie aon dzownil i dzwonil nie odbieralam tylko ryczalam a on ciagle przeprasza, takj ciagle jest juz nie mam sily :( Czy wiecie w jaki sposob moge o tej sytuacij z jego przeszlosci zapomniec? Czy jest jakis sposob zebym o tym w ogole nie myslala? Czy lepiej sie rozstac? tylko jak to zrobic?:( Prosze was o szczere opinie ktora opcje byscie wybraly na moim miejscu co byscie zroibly.

Gość www.www
wiesz co sama nie wiem co bym zrobiła.. ale skoro się go brzydzisz i nie chcesz się z nim przez to kochac to lepiej zerwij bo to nie ma sensu.. ile razy bedziesz mu to jeszcze wypominac? chłopak tez ma swoje uczucia i może tego załować, a takie ciągłe wypominanie czegos czego się żałuje nie jest chyba najlepszym pomysłem.. może znajdzie dziewczynę której to nie będzie przeszkadzać.. rozejdzcie się bo ty się męczysz i przy okazji ty jego.

Gość smutna00--
ale jak ja mam o nim zapomniec???????? tak bardzo go kocham :(

Gość kasia i tomek(bez mamusi)
jak.poprostu zawsze jak o nim pomyślisz coś dobrego przypomnij sobie z kim sie stukał.powinno pomóc http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość apoto
Jesli nie mozesz sie z tym pogodzic i ciagle wraca ta syt. to naprawde powazny problem,jesli nie mozesz z tym sobie poradzic to zakoncz zwiazkek bo sie wykonczysz, wiem to z wlasnego doswiadczenia, tak sie poprostu nie da!

Gość smutna00--
jest mi cholernie ciezko zerwac :(

Gość smutna00--
apoto mozesz opisac jak bylo w twojej sytuacij?

Gość smutna00--
czy nikt wiecej sie nie wypowie ?:(

Gość smutna00--
to nie chodzi oto ze ja sie go brzydze tylko przypomina mi sie ze on kiedys takie cos zrobil i mnie to brzydzi i wtedy niechce sie z nim kochac

Jeśli,to wartościowy człowiek,spróbuj wybaczyć.Może skorzystaj z jakiejś pomocy.Bo ten następny,też może coś mieć na sumieniu.I zawsze tak będziesz miała.

Gość smutna00--
aurorra dzieki za te slowa w sumie masz racje nie wiadomo jaki bylby nastepny