Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na tym punkcie

chyba nigdy nie zaakceptuje moich piersi :(:(:((:(:

Polecane posty

mam mały biust :( dokładniej aby Wam "zobrazować" to 91 cm w biuście a 76 cm pod biustem :( Mam wprawdzie wspaniałego chłopaka który mówi mi że są piękne i uwielbia je pieścić i dotykać ale ja po prostu wstydzę się rozebrać z biustonosza przed nim:( Przed okresem mam zawsze trochę pełniejsze to wtedy już się rozbiorę ale tak to nie!:(:( Jest to męczące dla mnie. Ciągle tylko o tym myślę i porównuję się z innymi kobietami :( A najgorsze że ciągle mi one chudną:(:(

piersi to nie wszystko a poza tym jakoby twój patrzył tylko na piersi to nie byłby z tobą ;)

Ja tez mam maly biust (taka wieksza miseczka B) i zyje i tez bym chciala poprawic ale przeciez nie pojde pod noz... Mysle, ze cwiczenia moga pomoc. Jak tyje to mam wieksze, ale nie chce byc grubasem. ;)

no może że wg rozmiarów to nie wydaja się aż takie małe ale mam piersi bardziej oddalone od siebie (nie wiem jak Wam to opisać może zrozumiecie o co mi chodzi) i wyglądają malutkie:(:( Wstyd mi się rozebrać przed ukochanym choć on twierdzi że nie powinnam mieć kompleksów. Wiem że mam coś więcej niż tylko cycki (i to małe). Mam ładną twarz, zgrabne nogi i w ogóle mam duże powodzenie. Piszę to nie żeby się chwalić albo coś...ja po prostu wiem że ogólnie jak jestem w ubraniu czy nawet w bikini to się podobam ale mi chodzi o ten widok bardziej intymny przeznaczony dla mojego ukochanego :(

Dokładnie wiem o co Ci chodzi ;) Ale jeśli Twój luby mówi, że mu się podobają, to tak jest. A jeśli chodzi o Twoje samopoczucie, to: 1. albo się w końcu zaakceptujesz 2. albo operacja plastyczna 3. tabletki anty (wiem wiem, nie po to się je stosuje, ale biust może się powiększyć troszkę) 4. noś te staniki ciasne pod biustem, biust "wybieraj" i "umieszczaj" w miseczce, poprawi to wygląd piersi nie tylko w staniku, po jakimś czasie naprawdę się powiększą, bo w tym momencie biust masz rozsmarowany na plecach, przewędruje we właściwe miejsce. Wiedza na podstawie jednej z pomocnych Pań wypowiadających się na tym forum, sprawdzone i potwierdzone 🌼

hmm..zaakceptować się próbuję już dłuuuuugi czas i jak na razie nic.. operacja odpada - wiadomo jakie to koszty ;/ A tabletki anty biorę i nic:( jedynie co to mi wodę zatrzymują ale w okolicach brzucha;/ Muszę chyba zainwestować w dobry biustonosz tylko jakie sklepy polecacie?

ja tez prawie nie mam czym sie pochwalic, ale sie tym nie przejmuje...nie mozna miec wszystkiego czyz nie tak:)

Jest tutaj taka dziewczyna, Ona by Ci pomogła, ja się nie znam ;) Ale jest w necie taki kalkulator rozmiarów, wyliczy Ci i zaproponuje stanik w Twoim rozmiarze, będziesz mogła też np. na allegro poszuakć. Pozdrawiam ;)

Gość sdgfdhfhfgjhgfj
wiesz.. pisząc, ze masz do zaoferowania cos więcej niż cycki. nikt nie miał na mysli twojej dupy, nóg, brzucha i tzipy! ale sadac po twoich wypowiedziach to tak jest, niestety nie masz nic wiecej do zaoferowania facetowi niz cialo!

Gość pieknosciowo.... ja mam taki
sam biust i uważam, ze jest ciut za duży....

sdgfdhfhfgjhgfj --> oczywiście że mam dużo więcej do zaoferowania niż tylko ciało ale temat dotyczył mojego ciała a nie np osobowości itp!!! Więc jeśli możesz to milcz;]

Gość autorko ja mam naprawde
duzy biust - przy 83 cm pod biustem 112 w biuscie i wierz mi, w kazdej chwili bym sie z toba zamienila :O :O :O marze o malym lub srednim biuscie.

chętnie bym się zamieniła :) oczywiście nie chciałabym mieć strasznie dużych ale jednak większe..