Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyncMaster

Negocjator / Windykator Terenowy działalność gospodarcza

Polecane posty

Gość SyncMaster

Negocjator / Windykator Terenowy działalność gospodarcza Eurobank S.A. Jeśli prowadzisz działalność gospodarczą lub pracujesz na etacie i jesteś gotów ją rozpocząć. Dodatkowo uważasz, że jesteś skutecznym windykatorem i szukasz Partnera Biznesowego, który gwarantuje stabilną współpracę to właśnie do Ciebie kierowane jest to ogłoszenie. Poszukujemy KANDYDATÓW i KANDYDATEK na terenie całego kraju, gotowych do podjęcia współpracy w zakresie windykacji bezpośredniej, w charakterze: Negocjator / Windykator Terenowy – działalność gospodarcza Teren jednego z wybranych województw Wymagania: Zakres obowiązków: - Terenowa windykacja klientów banku - Motywowanie klientów do zapłaty - Zawieranie ugód i indywidualnych planów spłat należności. Wymagania: - Prawo jazdy kat.B - Posiadanie własnego samochodu, telefonu komórkowego oraz komputera z dostępem do Internetu - Asertywność i zdecydowanie w komunikacji - Dobra organizacja czasu pracy Oferujemy: - Pracę w dynamicznie rozwijającej się „nowej strukturze Banku, w zespole wykwalifikowanych specjalistów - Atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne liczbę dłużników, jednostkową wartość długu, łączna wartość kwoty do zwindykowania więcej niż na wystarczającym poziomie - Przekazanie kompetencji zapewniających dobrą pozycję w negocjacjach z dłużnikiem - Okres przejściowy, podczas którego nie wymagamy wyłączności CO MOŻECIE NAPISAĆ O TEJ PRACY?? SPOTKAŁ SIĘ JUŻ KTOŚ Z TYM? WARTO W TO WCHODZIĆ? PRZED WEJŚCIEM CO POWINNO SIĘ WIEDZIEĆ??

wymuszanie kasy od tych, co jej nie mają, albo nie chca dać fatalna robota

Gość SyncMaster
ale skoro jej nie mają to po co brali pozyczkę? to co się od kogoś trzeba przecież w końcu oddać. bo tym negocjatorze juz tylko sąd zostaje jakie zarobki sa w takeij pracy?

co nie zmienia faktu, że robi się to, co napisałam są cwaniaki są też nieszczęśliwe zbiegi okoliczności, typu - ktoś wziął hipoteczny na 20 lat i stracil pracę, albo miał wypadek i siedzi na chorobowym albo wywalili go z roboty i nie ma na chleb no i co? Ty przychodzisz i nagabujesz go, żeby spłacał hipotekę, jak on nie na czym za prąd zapłacic... ja bym za zadna kasę takiej pracy nie chciała

Gość syncmaster
Ewa takie życie, a praca jak każda inna by sie wydawała, przecież tacy negocjatorzy tez muszą utrzymywać rodziny, i co którą wybrać? wiadomo ze swoją.. a kredyty hipoteczne to mi sie wydaje ze to sporadyczne sprawy

ok, twoje życie, twój wybór ja powiedzialam tylko, co myślę o takiej pracy

Gość gość
Nigdy więcej pracy w Eurobanku. Praca jako negocjator terenowy w Eurobanku to wielka porażka.

Gość gość
terenowym nigdy nie chciałabym być wolę przez słuchawkę w jfirmie windykacyjnej