Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalilili

czy zancie jakiegoś trans osobiście?

Polecane posty

Gość spalilili

jak w temacie :) podobno dużo ich jest a mało kto zna kogos takiego osobiście...

Gość martynikaaa26
Jarek Kaczyński?

jest ich bardzo mało. znalem kiedyś taka laske trans, jak ja poznałem to wyglądała jak kobieta ale pokazała mi zdjecia z okresu nastoletniego i trochę później to byla tak zrobiona ze każdy by ja wziął za mężczyznę heh ogolnie bardzo nieszczesliwa osoba, niesamowicie sie męczyła w swoim ciele :(

Gość spalilili
no właśnie tez tak myśle o takich osobach... zastanawiem mnie jedno.. kto chce byc z taka osoba, kiedy sie dobie o jesgo poprzedniej półci?

nie wiem nie karz mi o tym myslec jest to sytuacja tragiczna duzo gorsza od bycia homo

A odpowiedz na pytanie - kto chce byc z taka osoba - znalam pewna laske, deklarowala sie jako lesbijka, ubierala zawsze jak facet, w koncu jakims cudem poderwala heteroseksualna kobiete. Ostatnio sobie rozmawialysmy i mowila (a moze mowil :D) ze w gruncie rzeczy to doszla do wniosku ze zawsze chciala byc mezczyzna i mysli o zmianie plci. Zreszta posluguje sie juz meskim imieniem.

Gość spalilili
Perwersja---> płeć eh zawiły to temat... moja bratowa opowiadała o swojej kolezance która urodziła sie jako obojniak i rodzice musieli zdecydowac jaka płec dziecku nadac. Zdecydowali sie na dziewczynke, a ona mentalnie okazała sie chcłopcem. Teraz panna ma 18 lat i myśli o terapi chormonalnej, całe życie ubierała sie jak chłpoak i jako dziecko bawiła z chłopakami.. ogólnie tragedia życiowna dla niej...

Gość popopo
hehe tras o fuj!!!

Gość spalilili
chcesz sie czepiac czy wypowiadac sie w topiku? bo jak co załuż osobny i tam dyskutuj na temat polskiego słownictwa

Nie :) ale byłem w pedalskim klubie i widziałem tych przebierańców. O dziwo sporo było lasek. :) Pewnie też "trafione" :(

Gość bononono
perwersja 🖐️ nie cierpie jak ktos tak perfidnie byki stawia

Gość ddeffff
Nowy w mieście Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Byles w clubie dla gejow i jedyne co tam mogles widziec a raczej kogo to Transwestyci. Wiec nie pieprz glupot. Bo Ci pierwsi to osoby ktore zle czuja sie w swoim ciele chca zmienic plec a Ci drudzy to faceci przebierajacy sie za kobiety czasem dla zabawy czy tez maja takie hobby ale sa 100 procent facetami maja zony rodziny np drag queens

Gość ddeffff
Transwestta, transeksualista i gej to trzy odrebne rzeczy Nowy w miescie wiec najpierw sie dowiedz a potem sie odzywaj:)

Szczerze nie wiem i pewnie masz rację, wzburzona pomarańczo. Jakoś nigdy nie zagłębiałem się w ten problem, no może po za obejrzeniem "Pryscylla królowa pustyni" :) i to, jak również moja obecność w klubie, wynikła z kaprysu kobiety. :)

Gość ddeffff
He wzburzona pomarancza myslala ze bedziesz ja obrzucal blotem dlatego tak zareagowala:p ale przyznanie sie do bledu wybilo ja z furii:P Sorki za taki atak;P

Gość totylee
"podobno dużo ich jest a mało kto zna kogos takiego osobiście" - owszem. ukrywają się ze względu na brak zrozumienia i tolerancji.

Gość Ja jestem aseksualna
lezbijka ;)