Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanko :)

Palette Deluxe

Polecane posty

Witam :) Co sadzicie o farbach Paltte Deluxe? Ogolnie slyszalam, ze sa to farby niszczace wlosy w drastyczny sposob, ktore odradza kazdy fryzjer. Ale ile osob, tyle opini, wiec moze ktoras z Was stosowala lub stosuje farbe z tej serii? Bo kolory maja naprawde ciekawe, tylko boje sie, ze z grubych wlosow zostanie mi kilka pasemek.. Z gory dziekuje za opinie :)

Gość julka kulka
ja dzikeuje za te farby. wlosy starsznie leca i farba nie trzyma sie dobrze na wlosach

stosuję farby palette od wielu lat (deluxe tez miałam) i dla moich włosów są to najlepsze farby. Na początku wiele osób mi to odradzało, mówiąc, że włosy po tym wypadną. włosy nie blakną, nie matowieją, jestem zadowolona i nie zamierzam zmieniać farby.

Gość a moze doradzicie mi farbe
ktora po kilku, kilkunastu myciach nie zeszla by mi z wlosow? Wlosy myje codziennie, ale chyba jakis miesiac chociaz farba powinna sie trzymac? preferuje rudosci z domieszka rubinu dzieki

Mam problem z doborem koloru. Za kazdym razem, kiedy farbuje odrosty, uzywam innej farby, bo z poprzedniej po prostu nie jestem zadowolona. Farbuje wlosy na bardzo jasne blondy i za kazdym razem kolor po uplywie jakiegos tam czasu po prostu zolknie, splukuje sie. Chcialabym wreszcie zdezydowac sie na jedna farbe. Poszukuje ladnych popielatych lub platynowych kolorkow.

:)

Gość gwatwtw
farba zmywa sie po paru razach, zawsze wychodza ciemniejsze kolory niz na opakowaniu, włosy wypadają i sa suche, strasznie niszczy.

Up :)