Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka;

mój chłopak jest biedny i ....leniwy

Polecane posty

Gość ewelinka;

Witam.Chciałabym sie podzielić swoim problemem.Chodze z chłopakiem która ma 27 lat.Ja mam23.Planujemy wspólną przyszłość i tu pojawiają sie schody...Mój chłopak pochodzi z dosc biednej rodziny.Wszystko by było ok,ale on nie stara się w żaden sposób polepszyc swojego statusu.Nie ma stałej pracy mimo,że skończył studia.Nie szuka wogóle pracy.Przeraża mnie jego bierność,jakikolwiek brak przebojowości,ambicji,motywacji.Siedzi i czeka aż mu manna z nieba spadnie,a jak nie ma pieniedzy to pohandluje na allegro i to mu wystarcza.Nigdy w zasadzie nie pracował na stałe.Czy możliwe ejst,że on taką postawę odziedziczył po rodzicach,którym też wystarcza życie z dnia na dzien?Ja go praktycznie cały czas ciągne za uszy(szukam za niego pracy,proponje szkolenia i nic....)Niby pochodzi z dość biednej rodziny a rozpuszczony jest jak dzieciak.Zero odpowiedzialności,dyscypliny.Prosze o jakies rady bo nie wyobrażam sobie z nim przyszłości

Gość tania jania
współczuję, on się raczej nie zmieni, czeka cię biedne życie u boku nieroba nieudacznika, gwarantowane awantury i brak perspektyw na to co w życiu również ważne: mieszkanie, wakacje za granicą, rodzina; sama zrozumiesz, że musisz go zostawić ps miałam takiego nieroba więc wiem co piszę

Gość dshjbchsihcdb
Dlaczego biednyś? - boś leniwy. Dlaczego leniwyś? - boś głupi! Moja babcia zawsze tak mówiła :D

Gość gallardo lp560
nie bedziesz miała z nim przyszłości.on już urodził sie nieudacznikiem i umrze jako nieudacznik.po za tym gdzie emerytura świadczenia zdrowotne??? http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Uważam że nie ma sensu wiązać się z kimś takim. Od razu odrzucam posądzenia o materializm- to co innego być z kimś kto się stara ale nie ma kasy z takich lub innych przyczyn, a co innego nie wykazywać jakiejkolwiek inicjatywy. To świadczy o braku odpowiedzialności. Rozmowa, rozmowa, rozmowa. Mimo, że sam powinien to wiedzieć. Uświadom mu że nieróbstwem rodziny nie utrzyma. Jeśli nie dociera- zostaw. Chyba, że chcesz się męczyć i w przyszłości samodzielnie utrzymywać dzieci... i męża lenia.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Skoro studia skończył to jest inteligentny! Tylko ludzie najinteligentniejsi kończą studia lub się na nie dostają! Ja jestem tego przykładem! Inteligentna, piękna i bogata! Nie bierz sobie nigdy na męża nieroba i lenia! Taki to dzieciaka nie wychowa! zapłodni Cię i odejdzie albo od alimentów się będzie migał! Intercyzy nie będzie chciał podpisać, bo będzie miał chęć na Twój majątek, a sam nic do małżeństwa nie wniesie!

Gość ft67899
skoro skończył studia to nie jest leniwy do tego trzeba mieć ambicję i to dość sporo. Pewnie się wypalił i musi odpocząć. Albo twoje zrzędzenie przeszkadza mu pomyśleć w spokoju. Jak ci zależy tylko na wole roboczym i kasie to znajdż sobie przymuła do roboty i konia do walenia. W tym kraju nie ma perspektyw a niektórzy ludzie nie potrafią pracować za grosze bo nie są kurwami i niewolnikami.

Gość ft67899
Zarób sobie sama jakżeś taka mądra, same materialistki

"Pewnie się wypalił i musi odpocząć" :D :D :D

ft67899 -------> czyli hipoteza o inteligencji faceta autorki odpada;) chyba, że to ten typ, co to: myśli dobrze, ale pooowooooliiiii ;)

Gość wymarzona
jesli odpowiada Ci to ze bedzie Twoim utzrymankiem to ok,bo takie typy sie nie zmieniaja,tym bardziej,ze ma zakorzenione przyklady z domu,tak wyniosl i taki bedzie,nie tylko jego rodzice zyja z dnia na dzien,bo jemu tez to odpowiada nie martwi sie o przyszlosc,zero ambicji u faceta dyskwakifikuje go jako partnera na cale zycie.

Gość ft67899
Księzniczki zasrane, nic nie mają ,nic nie potrafią ale fochy strzelają. Wasza pensyjka idzie do skarbonki , na fatałaszki a facet musi zarabiać na dom, samochód, kurwa wczasy, dzieci. Głupie torby nie myte, sracie wyżej niż dupy macie.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Złap tego inteligenta na dzieciaka to będzie musiał pracować na dziecko! Inteligentny jest i nie pijak, a ni ćpun z tego co piszesz!