Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama samotna123

Zostałam sama

Polecane posty

Gość Sama samotna123

Zostałam sama z 3letnim dzieckiem. Nie umiem sie z tego podnieść. Boję sie ze juz zawsze będę sama, bo nikt mnie nie zechce:-( Szkoda mi mojej córki ze nie bedzie miała normalnej rodziny:'(

Gość eeee tam
głowa do góry, nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być lepiej

>>oczywiście, bo z góry wiedziała że facet okaże się taki czy inny. jak nie ma instynku kobiecego, to niech teraz bawi bękarta :D

Gość taka prawda.
Najpierw trzeba wiedziec z kim sie wiazac i dzieciaka robic. I Ty glupia i Twoj byly glupi

Mięcho >>oczywiście, bo z góry wiedziała że facet okaże się taki czy inny. jak nie ma instynku kobiecego, to niech teraz bawi bękarta "Instynkt kobiecy" - zespół wrodzonych możliwości do rozpoznawania z jakim facetem ma kobieta do czynienia. Co za idiotyzm.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Alimenty jak największe wyciągnij!

Gość Sama samotna123
Nie chce waszych ocen. Cieszę sie ze mam dziecko, dzięki niemu mam po co zyc, starac sie i walczyć o to żeby nasze życie lepiej wyglądało. Dziecko nie jest dla mnie kara, daje mi siłę, radość chęć do zycia.

Gość taka prawda.
Dziecko to prawdziwe szczescie i po czesci gratuluje Ci ze je masz bo wkoncu nie kazda moze urodzic wlasne. Problem w tym ze powinno miec ono ojca a Ty powinnas miec meza bo wtedy jest to prawdziwa rodzina. Mimo wszystko zycze szczescia w dalszym zyciu