Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojciech 2424

chyba mnie pojebało.

Polecane posty

Gość wojciech 2424

widziałem dzisiaj dziewczynę-raczej nic dziwnego hehe.Miala czarne dlugie wlosy,mega duze czarne oczy,ciemniejsza karnacja i wogole.Ale była przy sobie,nie podobaja mi sie takie dziewczyny bo jestem normlany i lubie normalnie laski ale ta...no anioł.Niby nic a ja caly czas o niej mysle,czy mnie nie pojebalo?

Gość kalim
mówisz o posłance Senyszyn? mnie też sie bardzo podoba

Gość wojciech 2424
Dodam, że wciąż mam przed oczami jej pulchne ramiona rozlewające się uroczą fałdą, jej krótkie, serdelkowate paluszki przyozdobione sztuczną biżuterią wielkości młyńskiego koła i czarny skóropodobny pasek, który niczym równik opasywał jej kibić krągłą i otyłą... Chyba się zakochałem :D

Gość wojciech 2424
nie... ale normalnie mam takie mieszane uczucia ze szok... no NIGDY mi sie taka laska nie podobala a tu kurde taka sytuacja,dlatego tak to mnie zastanawia

Gość wojciech 2424
spadaj podszywie!

Gość wojciech 2424
Aż sobie zwaliłem pod Animal Planet. Właśnie puszczali program o wielorybach i tak mi się z nią skojarzyło...

Gość wojciech 2424
wypierdalaj kurwa!

Gość wojciech 2424
Cholera... niedobrze. Już nawet piec kaflowy w salonie, automatyczna pralka w łazience i szafa trzydrzwiowa w sypialni wywołują miłe skojarzenia :O Nie wiem, co pierwsze przelecieć a już mnie kusić zaczyna dorodna, krągła dynia w ogródku sąsiada...

No jak na kogoś, kto żyje na jodpegach, nic dziwnego że dostałeś w SZOKU !!! A chodzą sobie :) , jeżdżą autobusami i co najlepsze, przez te upały, prawie nic na sobie nie mają. :P